AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητείται Marketing Representative

Ζητείται Marketing Representative – Λεμεσός

Η  εταιρεία μας στην Λεμεσό που δραστηριοποιείται στο χώρο του Marketing  με διακρίσεις και βραβεύσεις για την αποτελεσματικότητα των ενεργειών της.  Στα πλαίσια της δυναμικής της ανάπτυξης πρόκειται να εντάξει στο δυναμικό της 2 εκπροσώπους στο κομμάτι της επικοινωνίας και διαφίμισης για την εκπροσώπιση πελατών μας.

Κύριες αρμοδιότητες του ρόλου είναι η διερεύνηση των αναγκών των πελατών και προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων και η φαρμογή της πολιτικής Marketing της εταιρείας.

Τι ζητάμε από τους υποψήφιους:

  • Δραστήρια και δυναμική προσωπικότητα με όρεξη για δουλειά
  • Ο/Η κάτοχος της θέσης θα πρέπει να διακρίνεται για την οργανωτική και αναλυτική του σκέψη και τη θετική διάθεση για ομαδικότητα
  • Γνώση Ελληνικής γλώσσας
  • Επιθυμιτή εμπειρία σε οργανωμένο τμήμα marketing

Τι προσφέρουμε σαν εταιρία:

  • Σας προετοιμάζουμε πλήρως, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ώστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις της θέσης και να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας μας.
  • Προοπτικές εξέλιξης σε πιο αναβαθμισμένους ρόλους εντός της εταιρείας
  • Ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών και bonus παραγωγικότητας
  • Σεμινάρια από την εταιρία στην Κύπρο ή και στο εξωτερικό (όταν δοθεί η ευκαιρία)

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση όλων των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνούμε μόνο με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση, προκειμένου να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη (στο χώρο της εταιρίας μας ή ακόμα και online). Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

Οι υποψήφιοι/ες που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να αποστείλουν άμεσα το βιογραφικό τους σημείωμα στο email μας: representativecy@gmail.com

(AD-COM-11)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA