AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Aeliotis: Θέσεις Εργασίας

Aeliotis: Θέσεις Εργασίας – Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα και Αμμόχωστος

Λειτουργοί Εξυπηρέτησης Πελατών

Το δίκτυο καταστημάτων Αηλιώτης, με 29 χρόνια εξειδίκευσης στην κινητή τηλεφωνία και 23 χρόνια συνεργασίας με τη CYTA, ζητά να προσλάβει Λειτουργούς Εξυπηρέτησης Πελατών για καλύτερη  στελέχωση των καταστημάτων του παγκύπρια. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει απαραίτητα να έχουν βασικές γνώσεις στην τεχνολογία και ταλέντο στην εξυπηρέτηση πελατών.  Θα προτιμηθούν κοινωνικά άτομα με αγάπη και πάθος για την κινητή τηλεφωνία.

Κύρια καθήκοντα τους θα είναι η επικοινωνία και η εξυπηρέτηση των πελατών σε προγράμματα κινητής τηλεφωνίας της Cytamobile-Vodafone, Internet Home της Cyta και συνδρομητικής τηλεόρασης Cytavision, σε συνδυασμό με τη λιανική πώληση των προϊόντων τεχνολογίας της εταιρείας (κινητά – tablets – αξεσουάρ) αλλά και την υποστήριξη τους σε θέματα ασφάλειας, επιδιορθώσεων και συντήρησης.

Προσφέρεται ένα πλούσιο πακέτο απολαβών με αμοιβές και ανταμοιβές, bonus επίτευξης στόχων, υψηλό βασικό μισθό, 13ο μισθό, 24 μέρες ετήσιας άδειας, 3 μέρες αναρρωτικής άδειας κλπ, σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον με ανθρώπινο ωράριο εργασίας 38 ωρών, χωρίς Κυριακές και απογεύματα Τετάρτης και Σαββάτου.

Στείλε σήμερα το βιογραφικό σου στο info@aeliotis.com.cy με τίτλο: “anergosjobs.com” και διεκδίκησε μια καλύτερη ζωή.

Το δίκτυο καταστημάτων Αηλιώτης – Συνεργάτης Cyta είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA