AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητείται Σύμβουλος Πωλήσεων

Ζητείται Σύμβουλος Πωλήσεων – Λευκωσία

Η εταιρεία μας που εδραιώνεται τα τελευταία χρόνια στον χώρο της επικοινωνίας και των πωλήσεων αναζητά 2 άτομα προς στελέχωση της, για αντιπροσώπευση στο κομμάτι της επικοινωνίας με τους καταναλωτές και προώθηση της.

Αναζητάμε άτομα με ευχάριστη προσωπικότητα και χαμόγελο για την άμεση επικοινωνία που απαιτείται με το κοινό. Πτυχίο marketing/HR θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι εύκολα εκπαιδεύσιμος ώστε να μπορεί να ανελιχθεί και να εκπροσωπήσει στο μέγιστο την εταιρεία μας. Ο δυναμικός χαρακτήρας και η αφοσίωση στον στόχο είναι πολύ σημαντικό προσόν.

Οι παροχές της δικής μας εταιρείας είναι η εκπαίδευση στον τομέα του μάρκετινγκ και πωλήσεων με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, αλλά και η ανέλιξη σε διευθυντικές θέσεις εάν κάποιος το επιθυμεί. Παράλληλα, δίνεται ευκαιρία για επαγγελματικά και εκπαιδευτικά ταξίδια που θα προσφέρουν τις απαραίτητες γνώσεις για επίτευξη των στόχων που τίθενται αλλά και για βελτίωση των δεξιοτήτων κάθε συνεργάτη, όπως επίσης για την προσωπική εξέλιξη του καθενός.

Μπορείτε να αποστείλετε τα βιογραφικά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση saleschmarketing@gmail.com με κωδικό ΣΕΔ 2.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, μετά από αξιολόγηση των βιογραφικών θα επιλεχθούν μόνο όσοι ενδιαφερόμενοι πληρούν τα απαραίτητα προσόντα.

(AD-RES-62)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA