AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Δήμος Έγκωμης: Θέση Βοηθού Γραμματειακού Λειτουργού

Δήμος Έγκωμης: Θέση Βοηθού Γραμματειακού Λειτουργού – Λευκωσία

Ο Δήμος Έγκωμης δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας κενής μόνιμης θέσης Βοηθού Γραμματειακού Λειτουργού.(Κλίμακα Α2, A5, Α7 (II) ). Η Θέση είναι Πρώτου Διορισμού.

Στην πιο πάνω κλίμακα προστίθενται οι οποιεσδήποτέ γενικές αυξήσεις που έχουν εγκριθεί με νομοθεσία. Επιπλέον καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό. Σημειώνεται ότι στις πιο πάνω κλίμακες ισχύει η μείωση κλιμάκων εισδοχής για πρόσωπα που διορίζονται από την 1/1/2012 και στο εξής.

Οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα κληθούν να παρακαθίσουν σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν σε ειδικό έντυπο και να παραδοθούν στο Δήμο Έγκωμης έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Ερεχθείου 3, 2413 Έγκωμη, το αργότερο μέχρι τις 13 Απριλίου (Μεγάλη Πέμπτη) 2023 και ώρα 12:00.

Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που προνοούνται στο σχέδιο υπηρεσίας και βεβαιώσεων για υπηρεσία εκεί όπου απαιτείται πείρα (τα πρωτότυπα να παρουσιαστούν όταν ζητηθούν για έλεγχο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το ειδικό έντυπο αιτήσεως καθώς και το σχέδιο υπηρεσίας της θέσης στο οποίο αναγράφονται τα απαιτούμενα προσόντα, καθήκοντα και ευθύνες, από την ιστοσελίδα του Δήμου Έγκωμης www.engomi.org, στην ενημέρωση (ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ).

Ενόψει της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου στην Αναθεωρητική έφεση 60/2011, η κατοχή των γλωσσικών προσόντων, θα πρέπει να τεκμηριώνεται από τους υποψήφιους είτε μέσω αποδεκτών τεκμηρίων είτε άλλως πως μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεως.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλ: 22453861.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA