AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Κοινοτικό Συμβούλιο Πέρα Χωρίου-Νήσου: Ζητείται Γραμματέας

Κοινοτικό Συμβούλιο Πέρα Χωρίου-Νήσου: Ζητείται Γραμματέας – Λευκωσία

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πέρα Χωρίου-Νήσου, δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση θέσης Γραμματέα (θέση πρώτου διορισμού). Ο μισθός της θέσης είναι σύμφωνα με τις συνδυασμένες μισθολογικές κλίμακες Α8-Α10-Α11-Α12+2.

Στο πιο πάνω μισθό προστίθενται οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις εγκρίνονται με νομοθεσία και τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Α. Καθήκοντα και ευθύνες:

(1)  Εκτελεί καθήκοντα Γραμματέα του Κοινοτικού Συμβουλίου και είναι υπεύθυνος για την οργάνωση, διοίκηση, συντονισμό και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του.

(2)  Μεριμνά για:

(α) την ετοιμασία του ετήσιου προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων,

(β) την εφαρμογή της σχετικής με τις αρμοδιότητες του Κοινοτικού Συμβουλίου Νομοθεσίας και Κανονισμών,

(γ) την εξέταση υποθέσεων, προβλημάτων και θεμάτων που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Συμβουλίου και την υποβολή εισηγήσεων ή/και λήψη αποφάσεων για επίλυση τούτων,

(δ) την ετοιμασία και φύλαξη των πρακτικών των συνεδριάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου, την υλοποίηση των σχετικών αποφάσεων και τη διεκπεραίωση της συνεπαγόμενης αλληλογραφίας.

(3)  Συνεργάζεται με τους αρμόδιους λειτουργούς των Επαρχιακών Διοικήσεων, καθώς και τους αρμόδιους Λειτουργούς άλλων κυβερνητικών Τμημάτων/Υπηρεσιών.

(4)  Φροντίζει για την ομαλή και απρόσκοπτη συνεργασία με το Γραμματέα της Κεντρικής Υπηρεσίας Κοινοτικών Συμβουλίων και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια.

(5)  Εκτελεί διοικητικά, γραφειακά ή/και λογιστικά καθήκοντα, ανάλογα με τις ανάγκες του Συμβουλίου.

(6)  Εποπτεύει, καθοδηγεί και εκπαιδεύει κατώτερο προσωπικό.

(7)  Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα συναφή καθήκοντα του ανατεθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Β. Απαιτούμενα προσόντα:

(1)  Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν σένα τουλάχιστον από τα ακόλουθα ή συνδυασμό των θεμάτων αυτών: Οικονομικά, Εμπορικά, Λογιστική, Δημόσια Διοίκηση, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Νομικά, Κοινωνικές και Πολιτιστικές Επιστήμες, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ευρωπαϊκές Σπουδές.

(2)  Ακεραιότητα χαρακτήρα, διοικητική και οργανωτική ικανότητα, πρωτοβουλία, υπευθυνότητα, υπομονετικότητα και ευθυκρισία.

(3)  Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.

(4)  Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ή τίτλος σχετικά με τα καθήκοντα της θέσης αποτελεί πλεονέκτημα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο τηλέφωνο 22521570.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν στον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου μέσω Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή όχι αργότερα από τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022 και ώρα 1.00 μ.μ..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA