AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

2 Θέσεις για Άμεσα Ενδιαφερόμενους!

2 Θέσεις για Άμεσα Ενδιαφερόμενους! – Λευκωσία

Καλύπτονται θέσεις στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών και marketing. Αναλαμβάνοντας  νέες εκστρατείες επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας και αναζητούμε νέους/νέες που θα καλύψουν τις θέσεις για μερική ή πλήρης απασχόληση.

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους μέχρι τις 30/03/2020 όπου και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των αξιολογήσεων. Θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους ενδιαφερόμενους, δεδομένου ότι το βιογραφικό τους σημείωμα έχει αξιολογηθεί θετικά.

Αποστολή πλήρους βιογραφικού σημειώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  recruitingteamph@gmail.com με κωδικό θέσης ΘΓΑΕ101(απαραίτητη η σήμανση του κωδικού θέσης στο θέμα)

Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια στην αξιολόγηση όλων των βιογραφικών σημειωμάτων.

*Οι θέσεις δεν αφορούν τηλεφωνικές πωλήσεις, διαμοίραση έντυπου υλικού ή πλασιέ.

Απαιτήσεις

Νέους/Νέες με απολυτήριο Λυκείου και επαγγελματική εμφάνιση, επιθυμητές σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με άνεση στην επικοινωνία, με άμεση διαθεσιμότητα, ενώ θα εκτιμηθεί θετικά η εμπειρία σε τομείς επικοινωνίας /διαφήμισης/προώθησης πωλήσεων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

οι προσεγγίσεις τηλεφωνικές και προσωπικές θα ξεκινήσουν μετά τις 30/3/2020 λόγω στήριξης της προσπάθειας ΄΄ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ΄΄

(AD-HH-11/100)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA