AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ίδρυμα Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Πάφου: Θέση Εργασίας

Ίδρυμα Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Πάφου: Θέση Εργασίας – Πάφος

Το Ίδρυμα Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Πάφου (στο εξής «το Ίδρυμα») δέχεται αιτήσεις για την πρόσληψη ενός Υπευθύνου Ομάδας Απογευματινής Απασχόλησης με καθεστώς εργοδοτουμένου ορισμένου χρόνου στο Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Πάφου (στο εξής «το Κέντρο»).

Ο βασικός μικτός μηνιαίος μισθός  είναι €1.150, από τον οποίο θα γίνονται οι νόμιμες αποκοπές (Κοινωνικές Ασφαλίσεις κ.ά.). Πρόσθετα θα καταβάλλεται 13ος μισθός.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο ειδικό έντυπο το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα του Δήμου Πάφου (www.pafos.org.cy) ή από το γραφείο της αρμόδιας για θέματα  Κοινωνικής Μέριμνας λειτουργού του Δήμου στο Δημοτικό Μέγαρο ( Άντρη Χριστοδουλίδου-Τσαρτσάλη, τηλ. 26822854 / 99416903).

Οι αιτήσεις πρέπει να παραδοθούν στο Γραφείο Δημοτικού Γραμματέα ή να παραληφθούν μέσω του Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση : Δήμος Πάφου, Τ.Θ.60032-8100, Πάφος όχι αργότερα από την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 και ώρα 13.00.

4.3.  Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην κ. Άντρη           Χριστοδουλίδου – Τσαρτσάλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΔΩ

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA