AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου: Θέση εργασίας

Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου: Θέση εργασίας – Λευκωσία

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση θέσης Λειτουργού Πληροφορικής.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ:

  1. Αναπτύσσει, συντηρεί και υποστηρίζει τα πληροφοριακά συστήματα του Κέντρου.
  2. Συντάσσει μελέτες σκοπιμότητας, τεχνικές προδιαγραφές και έγγραφα διαγωνισμών για αγορά και συντήρηση πληροφοριακού εξοπλισμού, ενώ συμμετέχει στη διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών.
  3. Συμμετέχει στη διαμόρφωση, τη δοκιμή και την ανάθεση των έργων που αφορούν τις υπηρεσίες δικτύου και πληροφορικής.
  4. Παρέχει στους τελικούς χρήστες, εκπαίδευση, τεχνική υποστήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση σχετικά με τη χρήση όλων των πληροφοριακών συστημάτων του Κέντρου.
  5. Ενημερώνει του τελικούς χρήστες των πληροφοριακών συστημάτων για την κατάσταση και την απόδοση των συστημάτων.
  6. Διαχειρίζεται συμβάσεις με εξωτερικούς συνεργάτες και που μπορεί να αφορούν προμήθεια, συντήρηση ή επιδιόρθωση του εξοπλισμού τω πληροφοριακών συστημάτων.
  7. Συμβάλλει στην ασφάλεια (δηλαδή εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα) των πληροφοριακών συστημάτων του Κέντρου, μέσω της έγκαιρης διαχείρισης, μεταξύ άλλων, ενημερώσεων κατά των ιών, ενημερώσεων ασφαλείας, αμυντικών συστημάτων και δευτερευόντων συστημάτων ισχύος.
  8. Εκτελεί προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης καθώς και διοικητικές εργασίες δικτύου, σύμφωνα πάντα με το εγκεκριμένο πλάνο.
  9. Συμβάλλει στην ανάπτυξη και τεκμηρίωση πολιτικών και διαδικασιών που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα του Κέντρου, τις προωθεί στο προσωπικό και παρακολουθεί τη συμμόρφωση τους από το προσωπικό.
  10. Ενημερώνεται ως προς τις εξελίξεις που προκύπτουν στον τομέα της τεχνολογίας που σχετίζονται με την εργασία του Κέντρου, ώστε οι νέες τεχνολογίες να μπορούν να αξιολογούνται, να υιοθετούνται, να εφαρμόζονται και να υποστηρίζονται.
  11. Μεριμνά για τη δική του συνεχιζόμενη εκπαίδευση και συμμετέχει σε ενδοτμηματικά, ή/και εγχώρια εκπαιδευτικά προγράμματα, τηρώντας έτσι τα επίπεδα δεξιοτήτων του σε υψηλό βαθμό.
  12. Συμμετέχει στην εκ περιτροπής υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης εκτός ωραρίου/Σαββατοκύριακου ή για άλλες προγραμματισμένες δραστηριότητες.
  13. Εκτελεί άλλα καθήκοντα σχετικά με τη θέση που τυχόν να του/της ανατεθούν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν σε ένα τουλάχιστον από τα ακόλουθα θέματα: Επιστήμη των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ή/και της Πληροφορικής (περιλαμβανομένων των Software Engineering, Management Information Systems, Information Technology).
  2. Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας*
  3. Ακεραιότητα χαρακτήρα, οργανωτική και διοικητική ικανότητα, πρωτοβουλία, υπευθυνότητα, εχεμύθεια και ευθυκρισία και ικανότητα αποτελεσματικής συνεργασίας.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  1. Μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλος που αποκτήθηκε μετά από σπουδές διάρκειας ενός τουλάχιστον ακαδημαϊκού έτους σε ένα από τα θέματα που αναφέρονται στο σημείο 1 των απαιτούμενων προσόντων.
  2. Σχετική διετής επαγγελματική εμπειρία.
  3. Γνώση γλωσσών προγραμματισμού (Javascript, Python, κ.λπ.) θα αποτελέσει πλεονέκτημα.

 

Για διευκρινήσεις σχετικά με τα καθήκοντα της θέσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Μάριο Πιερή, Επικεφαλής Τμήματος Πληροφορικής, Αριθμός τηλ. 22847699

Για διευκρινίσεις σχετικά με τις προαναφερόμενες διαδικασίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Αριθμός τηλ. 22847314

Οι αιτήσεις δήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΔΩ

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA