AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητούνται Receptionist και Πωλήτρια σε οίκο νυφικών

Mavromatis Employment Bureau: Ζητούνται Receptionist και Πωλήτρια σε οίκο νυφικών – Λευκωσία

1.  Receptionist

Η Mavromatis Employment Bureau αναζητά για λογαριασμό πελάτη της – οίκο νυφικών στην περιοχή Ακρόπολη της Λευκωσίας- receptionist για σταθερή απασχόληση.

Θα προτιμηθούν άτομα με προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σε ανάλογη θέση και επαρκείς γνώσεις επί της αγγλικής & ελληνικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενες υποψήφιες  που διαθέτουν επαρκή εμπειρία στην παραπάνω θέση μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση alice.chomata@mavromatisservices.com, με τίτλο:”Receptionist -ANERGOSJOBS.COM”. Τονίζεται ότι όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικού χειρισμού.

2.  Πωλήτρια

Η Mavromatis Employment Bureau αναζητά για λογαριασμό πελάτη της – οίκο νυφικών στην περιοχή Ακρόπολη της Λευκωσίας- πωλήτρια για σταθερή απασχόληση.

Θα προτιμηθούν άτομα με προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση καθώς & επαρκείς γνώσεις επί της αγγλικής & της ελληνικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενες υποψήφιες  που διαθέτουν επαρκή εμπειρία στην παραπάνω θέση μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση alice.chomata@mavromatisservices.com, με τίτλο:”Πωλήτρια -ANERGOSJOBS.COM”. Τονίζεται ότι όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικού χειρισμού.