AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητείται Marketing and Communication Advisor

Ζητείται Marketing and Communication Advisor – Λευκωσία

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η εταιρία μας που αναλαμβάνει τομείς διαφήμισης, έρευνα αγοράς, εξυπηρέτηση πελατών και δημόσιες σχέσεις διαφόρων Brands, αναζητά να στελεχώσει την ομάδα της με νέους ανθρώπους που θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν στους τομείς τις διαφήμισης και έρευνα αγοράς.

Για την θέση χρειάζεται καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας, ικανότητα επικοινωνίας, επαγγελματική νοοτροπία και πνεύμα ομαδικής συνεργασίας με την ικανότητα λήψης πρωτοβουλιών.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επωφεληθείτε με ένα ελκυστικό σύστημα αμοιβών, πλήρης δωρεάν εκπαίδευση σε τεχνικές μάρκετινγκ – πωλήσεων, ψυχολογία και συμπεριφορά καταναλωτή και την ευκαιρία  να συνεργαστείτε με τους καλύτερους στον κλάδο των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, για να γίνεται κομμάτι της ανάπτυξης των μεγαλύτερων οργανισμών της αγοράς.

Λόγω της επέκτασης της εταιρίας στην Μάλτα, τα άτομα χρειάζονται άμεσα και ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος! Αν ενδιαφέρεστε για αυτή την μοναδική ευκαιρία στείλτε άμεσα το βιογραφικό σας!

email: marketingcommunicationscy@gmail.com

(AD-PP-104)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA