AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητείται Βοηθός Φαρμακείου

Ογκολογικό Τράπεζας Κύπρου: Ζητείται Βοηθός Φαρμακείου – Λευκωσία

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση έκτακτης θέσης Βοηθού Φαρμακείου με σύμβαση εργασίας έξι (6) μηνών.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή απορίες σχετικά με τις προαναφερόμενες διαδικασίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, ηλεκτρονικά: hr@bococ.org.cy ή τηλεφωνικώς: +357 22847314/302 και ώρες 08:00-16:30  (Δευτέρα-Παρασκευή).

ΚΥΡΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ:

  1. Βοηθά τους φαρμακοποιούς στην εκτέλεση όλων των ειδών συνταγών (εξωτερικές, ατομικά συνταγολόγια, φάρμακα γενικής χρήσης, χημειοθεραπείες, συνταγές συνδέσμων καρκινοπαθών κλπ).
  2. Συμμετέχει στις παραγγελίες φαρμάκων, στην παραλαβή, αποθήκευση και σωστή ταξινόμηση φαρμάκων και άλλου υλικού, κεντρικά και στις επιμέρους μονάδες του φαρμακευτικού τμήματος.
  3. Μεταφέρει, μετακινεί, τοποθετεί και τακτοποιεί με βάση τις ημερομηνίες λήξης και τις κατάλληλες συνθήκες διατήρησης, φαρμακευτικά προϊόντα στα ράφια ή στα ψυγεία του φαρμακείου. Ενημερώνει τον αρμόδιο φαρμακοποιό για ληγμένα ή για κατεστραμμένα φάρμακα.
  4. Συμμετέχει, ή προσωπικά διεκπεραιώνει σύμφωνα με οδηγίες φαρμακοποιού, στις καθημερινές καταμετρήσεις και ελέγχους του αποθέματος καθώς και σε όλες τις προγραμματισμένες απογραφές του φαρμακείου.
  5. Ετοιμάζει, μεταφέρει, παραδίδει φάρμακα στα διάφορα τμήματα του Κέντρου.
  6. Συμμετέχει στη διεκπεραίωση επιστροφών φαρμάκων από ασθενείς ή/και από τμήματα του Κέντρου.
  7. Συνεργάζεται με τους φαρμακοποιούς του Κέντρου, με τις Φαρμακευτικές Αποθήκες και με τα φαρμακεία άλλων νοσοκομείων για την προμήθεια και μεταφορά στο Κέντρο φαρμάκων σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  8. Βοηθά στην τήρηση, ή/και προσωπικά τηρεί, αρχείων σε έντυπη ή/και ηλεκτρονική μορφή. Αρχειοθετεί όλα τα είδη συνταγών καθημερινά, ανά μήνα και ανά έτος.
  9. Συμμετέχει στην καταχώρηση δεδομένων στο λογισμικό φαρμακείου πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες φαρμακοποιού.
  10. Διεκπεραιώνει τη διαχειριστική και γραφική εργασία, όπου και όπως προνοείται από διαδικασίες του φαρμακείου.
  11. Αναλαμβάνει την παρασκευή, ανασύσταση, σήμανση, ανασυσκευασία, έλεγχο και έκδοση φαρμάκων κάτω από την επίβλεψη φαρμακοποιού.
  12. Ευθύνεται για τη διατήρηση του φαρμακείου σε καλά οργανωμένη και συγυρισμένη κατάσταση. Μεριμνά για τη σωστή καθαριότητα του από την αντίστοιχη υπηρεσία.
  13. Συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα.
  14. Συνεργάζεται και αντικαθιστά άλλο(-ους) βοηθό(-ούς) φαρμακείου.
  15. Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα σχετικά με τη θέση που τυχόν να του ανατεθούν.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας φορά στολή

ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

1.Απολυτήριο αναγνωρισμένης Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης.

2. Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

3.Δίπλωμα ή πιστοποιητικό αναγνωρισμένης Σχολής σπουδών σε συναφή κλάδο (π.χ. «Τεχνικός Φαρμακείου») ή ισότιμο προσόν, ή εμπειρία σχετική με τα καθήκοντα της θέσης ή άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος Βοηθών/Τεχνικών φαρμακείου σε Κράτος Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA