AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

ΚΥΚΠΕΕ: Θέση Εργασίας

ΚΥΚΠΕΕ: Θέση Εργασίας – Λεμεσός

ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Το ΚΥΚΠΕΕ ζητά να προσλάβει ΒΙΟΛΟΓΟ για τη θέση του/τηςΠεριβαλλοντικού/ής εκπαιδευτή/τριας – ερευνητή/τριας για πλήρη απασχόληση

Το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥΚΠΕΕ) της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού (ΙΜΛ), αποτελεί πρότυπο περιβαλλοντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο της Κύπρου (http://kykpee.org/). Φιλοδοξεί να συμβάλει στη διατήρηση του περιβάλλοντος, υιοθετώντας και προωθώντας στρατηγικές στους τομείς της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, περιβαλλοντικής έρευνας και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Το ΚΥΚΠΕΕ είναι ένας αναγνωρισμένος από την Κυπριακή Δημοκρατία Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός (ΜΚΟ).

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες του ΚΥΚΠΕΕ απευθύνονται σε όλους και ιδιαίτερα στους νέους/μαθητές δίνοντας στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα για μια πιο βιωματική περιβαλλοντική εκπαιδευτική προσέγγιση.

Τα ερευνητικά προγράμματα του ΚΥΚΠΕΕ είναι εθνικής και ευρωπαϊκής χρηματοδότησης και εστιάζουν σε ένα ευρύ φάσμα της περιβαλλοντικής και εκπαιδευτικής έρευνας.

Καθήκοντα

1. Περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών και επισκεπτών της χερσονήσου του Ακρωτηρίου για την οικολογική αξία του φυσικού περιβάλλοντός της και για άλλα περιβαλλοντικά θέματα.

2. Ανάπτυξη και υλοποίηση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΠΠΕ) για τα σχολεία της Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης που επισκέπτονται το ΚΥΚΠΕΕ ή/και επίσκεψη σε σχολεία για την υλοποίηση ΠΠΕ εντός των σχολικών μονάδων.

3. Συντονισμός, υλοποίηση και προώθηση δραστηριοτήτων και προγραμμάτων του κέντρου (π.χ. Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία και Μαθητικά Βραβεία για το Περιβάλλον).

4. Συμμετοχή διοργάνωση και συμβολή σε διάφορα σεμινάρια / εκδηλώσεις / ευρωπαϊκά προγράμματα / ημερίδες, εκπροσωπώντας το ΚΥΚΠΕΕ.

5. Διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και των ιστοσελίδων του ΚΥΚΠΕΕ.

6. Οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα ανατεθούν σχετικά με τη δράση και λειτουργία του ΚΥΚΠΕΕ.

 

Προσόντα

1. Πτυχίο Βιολογίας.

2. Μεταπτυχιακός Τίτλος στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση ή Εκπαίδευση για τις Φυσικές Επιστήμες θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν (ο μεταπτυχιακός τίτλος δεν είναι απαραίτητος).

3. Ακεραιότητα χαρακτήρα, ευχάριστη, έντιμη και συγκροτημένη προσωπικότητα.

4. Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας.

5. Απαραίτητη γνώση Η/Υ.

Έναρξη εργασίας: Ιανουάριος 2024. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν και νέοι πτυχιούχοι βιολογίας. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο a.hadjichambis@cytanet.com.cy με θέμα: “anergosjobs.com”  μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2023, στις 14:00 μ.μ. Θα προσκληθούν για προφορική συνέντευξη μόνο οι επικρατέστεροι.

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA