AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου: 2 Θέσεις εργασίας

Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου: 2 Θέσεις εργασίας – Λευκωσία

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) ανακοινώνει ότι γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για την απασχόληση δυο (2) εργοδοτουμένων με Σύμβαση Ορισμένης Διάρκειας για την εκτέλεση καθηκόντων στην Υπηρεσία Ανάπτυξης Συστημάτων Πληροφορικής του Τμήματος Πληροφορικής της ΚΤΚ, στο πλαίσιο της υλοποίησης έργου τακτής προθεσμίας για την επαναδημιουργία/επαναπρογραμματισμό των υφιστάμενων εκθέσεων της Τράπεζας Oracle Reports με το νέο εργαλείο Oracle BI Publisher.

Επισημαίνεται ότι τα πρόσωπα που θα προσληφθούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση απασχόλησης ιδιωτικού δικαίου διάρκειας δώδεκα (12) μηνών με δικαίωμα ανανέωσης για περαιτέρω περίοδο μέχρι ακόμα δώδεκα (12) μήνες. Πιο κάτω αναλύονται οι απαιτήσεις της σύμβασης:

Καθήκοντα και Ευθύνες:

  • Συμμετοχή σε ομάδα ανάπτυξης συστημάτων πληροφορικής για τη μετατροπή ή/και επαναδημιουργία υφιστάμενων αυτοματοποιημένων εκθέσεων από Oracle Reports σε νέο εργαλείο εκθέσεων το Oracle BI Publisher.
  • Παροχή υποστήριξης ή/και εκπαίδευσης σε χρήστες και παρακολούθηση του ελέγχου των αλλαγών που έχουν ολοκληρωθεί/παραδοθεί.
  • Παροχή υποστήριξης ή/και εκπαίδευσης των μελών της Υπηρεσίας ως προς τη διαχείριση των νέων εκθέσεων που θα δημιουργηθούν.
  • Εκτέλεση οποιονδήποτε άλλων καθηκόντων του/της ανατεθούν σε σχέση με το έργο τακτής προθεσμίας για την επαναδημιουργία/επαναπρογραμματισμό των υφιστάμενων εκθέσεων της Τράπεζας Oracle Reports με το νέο εργαλείο Oracle BI Publisher.

Ως τελευταία ημερομηνία και ώρα υποβολής των αιτήσεων, έχει καθοριστεί η 8η Μαΐου 2024 και ώρα 23:55

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA

Post expires at 6:37am on Thursday May 9th, 2024