AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code
Latest Jobs

Ζητούνται Ψυχίατρος και Παιδοψυχίατρος

Πολυδύναμο Κέντρο Λόγου και Ευφυίας: Ζητούνται Ψυχίατρος και Παιδοψυχίατρος – Λευκωσία

Ανοιχτές θέσεις Εργασίας/Συνεργασίας: Ζητούνται Ψυχίατρος και Παιδοψυχίατρος

Το Πολυδύναμο Κέντρο Λόγου και Ευφυίας, Κέντρο ψυχικής και αναπτυξιακής ενδυνάμωσης, διαθέτει γραφεία για επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

Ένα αρχοντικό στην καρδιά του Αγίου Αντρέα όπου η αρχιτεκτονική του εναρμονίζεται με τον Πεδιαίο ποταμό, ανάμεσα στη φύση και την ηρεμία, φιλοξενεί ήδη μια κοινότητα επαγγελματιών με κύριο στόχο την ανταλλαγή ιδεών και συνεργασίας με απώτερο σκοπό την βελτίωση και την προώθηση της ψυχικής υγείας.

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων της Ψυχιατρικής, Κλινικής Ψυχολογίας, Σχολικής/Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπείας, Ψυχοδιαγνωστικές Αξιολογήσεις, Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας, Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Κλινικής Διατροφολογίας, Παιδιατρικής Διατροφολογίας, Δραματοθεραπείας, Εικαστικής Ψυχοθεραπείας και Γιόγκα.

Στο πλαίσιο της επέκτασής μας, αναζητούμε Ψυχίατρο, Παιδοψυχίατρο και Κλινικούς Ψυχολόγους που να συμμερίζονται την αγάπη μας για την ευαισθησία και την προσφορά στους ανθρώπους.

Εάν θα σε ενδιέφερε να αποτελέσεις μέρος αυτής της κοινότητας, προσφέρονται τα πιο κάτω:

Πλήρως επιπλωμένος χώρος, Χώρος Αναμονής Ασθενών, Γραμματειακή Υποστήριξη, Ηλεκτρονικό Αρχείο, Σύστημα Ηλεκτρονικών Σημειώσεων, Εκτυπωτής, όλα τα λειτουργικά έξοδα συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού χώρου, Συνεργασία με υφιστάμενη διεπαγγελματική ομάδα, άνετος χώρος στάθμευσης, Συμμετοχή σε δραστηριότητες προσωπικού Π.Κ.Λ.Ε, Προώθηση στο δίκτυο συνεργατών μας,  στα Social Media και στην ιστοσελίδα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στη διεύθυνση info@pkle.com.cy . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις, μπορείτε να μας καλέσετε στο 22263214 – 94048080.

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA

Post expires at 7:11pm on Friday May 10th, 2024