AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

GAP Vassilopoulos Group: Θέσεις Εργασίας παγκύπρια

GAP Vassilopoulos Group: Θέσεις Εργασίας – Παγκύπρια

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos ιδρύθηκε το 1964 με ένα όραμα να εξυπηρετήσει την εμπορική κοινότητα παρέχοντας αλληλένδετες υπηρεσίες κάτω από την ίδια στέγη σαν «One-Stop-Shop». Μέσα από συνεχή ανάπτυξη, ο Όμιλος σήμερα κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 25 οργανισμών στην Κύπρο και παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της Μεταφοράς, Αποθήκευσης, Διανομής, στον Χρηματοοικονομικό τομέα αλλά και στον κλάδο της Φιλοξενίας και του Καταναλωτή.

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos σήμερα δραστηριοποιείται μέσω 3,000 γραφείων και συνεργατών σε όλη την Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο και Ισραήλ. Ο Όμιλος GAP Vassilopoulos ιδρύθηκε το 1964. Εργοδοτεί πέραν των 1200 ατόμων στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, το Ισραήλ, και διεξάγει εργασίες μέσω 3,000 γραφείων και αντιπροσώπων.

Η εταιρεία G.A.P Vassilopoulos Express Courier ( UPS ), μέλος του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos, λόγω επέκτασης των δραστηριοτήτων της ζητά για άμεση μόνιμη πρόσληψη Courier για όλες τις Επαρχίες.

Καθήκοντα θέσης:

  • Το άτομο θα είναι υπεύθυνο για τη διανομή πακέτων και εγγράφων για ιδρύματα, επιχειρήσεις και ιδιώτες
  • Το άτομο θα είναι υπεύθυνο να λαμβάνει έγγραφα και πακέτα από τους πελάτες και στη συνέχεια να παραδίδονται στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για προετοιμασία παράδοσης στον τελικό προορισμό

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.
  • Άδεια οδήγησης
  • Λευκό ποινικό μητρώο
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα
  • Προηγούμενη πείρα σε παρόμοια θέση

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται όπως αποστείλουν βιογραφικό στο: Andri.Varnava@gapgroup.com  αναφέροντας στο θέμα του email τον κωδικό της θέσης: COURIER  και την Επαρχία που διαμένουν. Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικής διαχείρισης.

Θα ειδοποιηθούν μόνο τα άτομα που θα επιλεγούν για προσωπική συνέντευξη.

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA