AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Σχολική Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Στροβόλου: Θέσεις Εργασίας

Σχολική Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Στροβόλου: Θέσεις Εργασίας – Λευκωσία

Η Σχολική Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Στροβόλου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενες/νους κατά προτίμηση άνδρες για πλήρωση των πιο κάτω κενών θέσεων σε Σχολεία Μέσης Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης:

Α) Κενές θέσεις Σχολικών Βοηθών/Συνοδών για παιδιά με ειδικές ανάγκες για τα σχολεία Μέσης, Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης.

Β) Κενές θέσεις καθαριστριών για αντικαταστάσεις σε περίπτωση αναγκών που θα προκύψουν για τα σχολεία της Σχολικής Εφορείας Στροβόλου.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να αποτείνονται στη Σχολική Εφορεία Στροβόλου για εξασφάλιση της σχετικής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και τους όρους εργοδότησης ή στην ιστοσελίδα της Σχολικής Εφορείας Στροβόλου www.sholikieforiastrovolou.com.cy.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στα γραφεία της Σχολική Εφορείας Στροβόλου, που βρίσκονται στην οδό Πλούτωνος 6, 2023 Στρόβολος, πλησίον του Δημοτικού Σχολείου «Πεύκιος Γεωργιάδης», τηλ. 22423144, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12.00 μ.

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA