AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

ΠΑΚΕΠΕ: Θέσεις εργασίας

ΠΑΚΕΠΕ: Θέσεις εργασίας – Λευκωσία

Ερευνητές/τριες πεδίου

Πανεπιστημιακό Κέντρο Ερευνών Πεδίου (ΠΑΚΕΠΕ), Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Πανεπιστημιακό Κέντρο Ερευνών Πεδίου (ΠΑΚΕΠΕ) του Πανεπιστημίου Κύπρου ενδιαφέρεται να προσλάβει ερευνητές/τριες πεδίου, για εργασίες που προκύπτουν στο πλαίσιο της διεξαγωγής της έρευνας “Εκλογίκευση του συστήματος και Κυπριακό“.

Η έρευνα αφορά σε επισκέψεις για συμπλήρωση ερωτηματολογίων από σπίτι σε σπίτι, σε όλες τις επαρχίες για την περίοδο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 με ΜΑΪΟΣ 2023. Ο κάθε ερευνητής θα εργαστεί στην επαρχία διαμονής του.

Η συγκεκριμένη εργασία απαιτεί φυσική παρουσία για συμπλήρωση των ερωτηματολογίων σε πρωινό ή/και απογευματινό χρόνο. Η αμοιβή έχει καθοριστεί στα €16 ευρώ για κάθε επιτυχημένο ερωτηματολόγιο με κλιμακωτή αμοιβή και 0,14 σεντ ανά χιλιόμετρο για τους ερευνητές που θα μεταβούν από ΑΣΤΙΚΗ σε ΑΓΡΟΤΙΚΗ περιοχή από τη μόνιμη κατοικία προς τα επιλεγμένα χωριά.

Κύρια καθήκοντα και βασικές πληροφορίες για την έρευνα και τους ερευνητές:

– Γίνεται τυχαία επιλογή διευθύνσεων/δρόμων που αποτελούν σημεία εκκίνησης των ερευνητών

– Οι ερευνητές/τριες θα έχουν συγκεκριμένες οδηγίες πορείας και επιλογής νοικοκυριών

– Σε κάθε νοικοκυριό θα γίνεται τυχαία επιλογή του συμμετέχοντα. Απαγορεύεται η αντικατάσταση με άλλο άτομο πρόθυμο εντός του νοικοκυριού.

– Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τους ενοίκους του νοικοκυριού, πρέπει να γίνουν τουλάχιστον ΤΡΕΙΣ επισκέψεις σε διαφορετικές μέρες και ώρες ώστε να εντοπίσουμε τον συμμετέχοντα.

– Η διάρκεια συλλογής είναι από τον Δεκέμβριο 2022 μέχρι το Μάϊο 2023. Θα διοργανωθεί υποχρεωτικό εκπαιδευτικό σεμινάριο πριν να ξεκινήσει η συλλογή των ερωτηματολογίων. Όλοι οι ερευνητές/τριες πρέπει να συμμετέχουν σε εκπαιδεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να:

• πραγματοποιούν επισκέψεις για συμπλήρωση ερωτηματολογίων από σπίτι σε σπίτι για την περίοδο Δεκέμβριο 2022 – Μάϊο 2023.

• εργαστούν στην επαρχία διαμονής τους.

• είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση tablets

• παραστούν σε εκπαιδευτικό σεμινάριο πριν την έναρξη της συλλογή των δεδομένων.

• ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που θα δίνονται από τους λειτουργούς του ΠΑΚΕΠΕ

• βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με λειτουργούς του ΠΑΚΕΠΕ κατά τη διάρκεια της έρευνας πεδίου

Προσόντα και δεξιότητες:

Συνέπεια, καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, υπομονή και επιμονή, εντιμότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα, έμπιστος/η, εξοικείωση με χρήση tablets, προηγούμενη εμπλοκή και εμπειρία σε έρευνα, συμμετοχή σε έρευνα πεδίου θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Όσοι ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην έρευνα ως ερευνητές/τριες πεδίου, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22895256 / 22892247, ή στείλετε email στο pakepe@ucy.ac.cy με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.