AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Παττίχειο Δημοτικό Μουσείο: Θέση Γραμματειακής και Λογιστικής Υποστήριξης – Λεμεσός

Παττίχειο Δημοτικό Μουσείο, Ιστορικό Αρχείο και Κέντρο Μελετών Λεμεσού: Θέση Γραμματειακής και Λογιστικής Υποστήριξης – Λεμεσός

Προσφορά παροχής υπηρεσιών γραμματειακής και λογιστικής υποστήριξης για τις ανάγκες του Παττίχειου Δημοτικού Μουσείου, Ιστορικού Αρχείου και Κέντρου Μελετών Λεμεσού

Το Παττίχειο Δημοτικό Μουσείο, Ιστορικό Αρχείο και Κέντρο Μελετών Λεμεσού ζητά προσφορές για παροχή υπηρεσιών γραμματειακής και λογιστικής υποστήριξης για δώδεκα (12) μήνες με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα δώδεκα (12) μήνες και συνολικό προϋπολογισμό €30.000.- πλέον ΦΠΑ.

΄Εγγραφα προσφορών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν δωρεάν από τα γραφεία του Μουσείου (οδός Λόρδου Βύρωνος 5, 3105 Λεμεσός, τηλ. 25 763 755) και από το Γραφείο του Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Μέγαρο, οδός Αρχ. Κυπριανού 23, 3600 Λεμεσός, γραφείο αρ. 5, τηλ. 25884416 / 329).

Η υποβολή των προσφορών πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12.00 μ. στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου Λεμεσού, που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημοτικού Μεγάρου.

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA