AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Universal Life: Θέση Εργασίας

Universal Life: Θέση Εργασίας – Λευκωσία

Λογιστής (Accountant – Special projects)

Η Universal Life επιθυμεί να προσλάβει προσοντούχο άτομο στη βάση ετήσιας σύμβασης (με δυνατότητα ανανέωσης ή/και την προοπτική εργοδότησης σε μόνιμη βάση με βάση τις ανάγκες της Εταιρείας).  H θέση θα υπάγεται στην Οικονομική Διεύθυνση, στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λευκωσία.

Κύρια καθήκοντα θέσης

  • Παροχή υποστήριξης προς την Οικονομική Διεύθυνση σε όλα τα στάδια εφαρμογής του προτύπου IFRS 17, με ενεργή συμμετοχή στην ομάδα υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου.
  • Παροχή υποστήριξης προς την Οικονομική Διεύθυνση σε όλα τα στάδια εφαρμογής του νέου λογιστικού συστήματος στην Εταιρεία, με ενεργή συμμετοχή στην ομάδα υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου.
  • Προετοιμασία αναλύσεων και αναφορών που απαιτούνται στα πλαίσια των εξωτερικών και εποπτικών ελέγχων.

Απαιτούμενα Προσόντα

  • Πανεπιστημιακό δίπλωμα στη Λογιστική, Χρηματοοικονομικά ή άλλο συναφή κλάδο
  • Κατοχή επαγγελματικού τίτλου σε αναγνωρισμένο σώμα επαγγελματιών λογιστών
  • Διετής τουλάχιστον εμπειρία μετά την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου, κατά προτίμηση σε μεγάλο διεθνή ελεγκτικό οίκο. Εμπειρία σε ελέγχους ασφαλιστικών εταιρειών θα θεωρηθεί πλεονέκτημα
  • Γνώση του προτύπου IFRS 17 και εμπειρία σε έργα που αφορούν την εφαρμογή του θα θεωρηθεί πλεονέκτημα
  • Γνώση του λογιστικού συστήματος SAP θα θεωρηθεί πλεονέκτημα
  • Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας
  • Άριστη γνώση των εφαρμογών του Microsoft Office

Προσωπικά Χαρακτηριστικά

Το άτομο που θα επιλεγεί θα πρέπει να διαθέτει ανεπτυγμένες δεξιότητες αναλυτικής σκέψης και επίλυσης προβλημάτων, να επιδεικνύει πρωτοβουλία και ομαδικό πνεύμα και να χαρακτηρίζεται από άριστες επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες.  Επιπλέον, θα πρέπει να μπορεί να εργάζεται υπό πίεση προγραμματίζοντας αποτελεσματικά τις εργασίες που θα του ανατίθενται με βάση τα χρονοδιαγράμματα και με προσήλωση στον στόχο του κάθε έργου.

Απολαβές και ωφελήματα:

Θα προσφερθούν ελκυστικές απολαβές αναλόγως προσόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την Αίτηση για Πρόσληψη που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://career.unilife.com.cy/ μέχρι τις 27/6/2021.

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικής μεταχείρισης.

Ποιοι είμαστε

H Universal Life ήταν η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1970 με βασικό στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο του ασφαλιστικού τομέα.  Έχοντας συμπληρώσει πέντε δεκαετίες ζωής και προσφοράς προς την οικονομία και την κοινωνία του τόπου μας, η Universal Life κατέστησε το όνομά της συνώνυμο με την ασφάλεια ζωής και υγείας στην Κύπρο.  H Universal Life είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες ζωής στην Κύπρο κατέχοντας μια ξεχωριστή θέση στον τομέα των υπηρεσιών.

Η Universal Life αποτελεί εργοδότης επιλογής για επίδοξους και καταξιωμένους επαγγελματίες και είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο που έχει εξασφαλίσει την παγκοσμίου εμβέλειας πιστοποίηση Great Place to Work® η οποία αντανακλά την σημασία που δίνει η Εταιρεία στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο οι άνθρωποί της να νιώθουν ότι μπορούν να καινοτομούν, να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται, λαμβάνοντας σεβασμό

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA