AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Εθνική Αρχή Στοιχημάτων: 5 θέσεις εργασίας

Εθνική Αρχή Στοιχημάτων: 5 θέσεις εργασίας

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, σήμερα, 11 Ιουνίου 2021, ανακοινώνει την προκήρυξη πέντε (5) Κενών Θέσεων Λειτουργού ΕΑΣ Κλίμακας Α8-10-11. Η τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίστηκε η Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, ώρα 14:00μ.μ.

Πληροφορίες για τα καθήκοντα και ευθύνες, τα απαιτούμενα προσόντα, τα Σχέδια Υπηρεσίας της Αρχής, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικές με τις θέσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και συγκεκριμένα στην ενότητα Προσωπικό.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων στη διεύθυνση www.nba.gov.cy. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να ζητήσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση hr@nba.gov.cy ή στον αριθμό 22 881800.

Η επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται κατά κύριο λόγο μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Άτομα που λόγω αναπηρίας αντιμετωπίζουν δυσκολίες και δεν μπορούν αλλιώς να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση μπορούν, εάν το επιθυμούν, να απευθύνονται για βοήθεια στο τηλέφωνο 22881800.

Η προκήρυξη των πέντε Κενών Θέσεων Λειτουργού ΕΑΣ Κλίμακας Α8-10-11 δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της ΕΑΣ

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA