AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητείται Γραμματέας/ Προσωπικός Βοηθός

Γκαλερί The Office Ltd: Ζητείται Γραμματέας/ Προσωπικός Βοηθός – Λευκωσία

Η γκαλερί the office ltd, με έδρα την Κλεάνθη Χριστοφίδη 32, Λευκωσία, 1011, ζητά να προσλάβει άτομο με καθήκοντα γραμματέα – προσωπικού βοηθού.

Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν την επικοινωνία με τρίτους, τη σύνταξη και τον έλεγχο επιστολών προς συνεργάτες, επιμέλεια προσφορών προς πελάτες, καθώς και την ευθύνη για τα λογιστικά της εταιρείας (έκδοση τιμολογίων και αποδείξεων – τήρηση αρχείου).

Όπως συμβαίνει συχνά σε οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο έργων τέχνης και προϊόντων πολυτελείας, η στελέχωση τους με ολιγάριθμους υπαλλήλους επιβάλλει όπως όλοι αναλαμβάνουν ετερόκλητες αρμοδιότητες, οι οποίες απαιτούν πέρα από κάποιου είδους εξειδίκευση, ορθή αντίληψη του χρόνου, των προτεραιοτήτων και των απαραίτητων δράσεων για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.

Το άτομο που θα εργοδοτηθεί, θα έχει την ευθύνη να οργανώνει και να δίνει το πρόγραμμα, μαζί με γενικές κατευθυντήριες οδηγίες προς τους υπόλοιπους εργαζόμενους, με στόχο το συντονισμό και την ομαλή διεκπαιρέωση των εργασιών της γκαλερί.

Απαραίτητη προϋπόθεση η εξαιρετική γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας, καθώς και η εξοικίωση με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τυχόν γνώση και της γαλλικής γλώσσας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@theofficegallery.com  με τίτλο:”ANERGOSJOBS.COM”

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA