AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Προτεραιότητα σε ανέργους  – (Θέση Εκπαιδευόμενου έως 1100 ευρώ ) – Αιτήσεις μέχρι 24 Μαΐου 2021 –

Προτεραιότητα σε ανέργους  – (Θέση Εκπαιδευόμενου έως 1.100 ευρώ ) – Αιτήσεις μέχρι 24 Μαΐου 2021 – Λευκωσία

Τμήμα Εκπαιδευόμενου Λειτουργού Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Εταιρικών Πελατών – Εμπειρία από (0-2 έτη) Παρέχετε Εκπαίδευση από την πρώτη μέρα.

Μεγάλη Εταιρεία υποστήριξης Εταιρικών Στρατηγικών και Διαφήμισης προσφέρει την ευκαιρία σε ένα άτομο κατά προτίμηση άτομο το οποίο έχει μείνει χωρίς επαγγελματική στήριξη την δεδομένη περίοδο, να καταταχθεί στο συγκεκριμένο τμήμα με τις μεγαλύτερες ανάγκες αυτή την περίοδο λόγω του αυξημένου κύκλου εργασιών της Εταιρείας.

Το άτομο θα ξεκινήσει ως Εκπαιδευόμενος στην Εταιρεία με σκοπό την άμεση προαγωγή του ως υπεύθυνος του τμήματος ως αποτέλεσμα της άρτιας εκπαίδευσης που προσφέρει η Εταιρεία μας, φυσικά με τα προνόμια του να αυξάνονται επίσης.

Μας ενδιαφέρουν κυρίως τα άτομα τα οποία ψάχνουν για ανέλιξη οικονομική και επαγγελματική και είναι πρόθυμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο στην Εκπαίδευση τους αλλά και στις διενέργειές της Εταιρείες ούτως ώστε να ανελιχθούν.

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας θα δέχεται αιτήσεις μέχρι 24 Μαΐου 2021.

Στείλτε άμεσα το βιογραφικό σας στο customerservicetrainee@gmail.com  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Υπεύθυνη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και η Διεύθυνση του Οργανισμού θα αξιολογήσουν τα  βιογραφικά και τις αιτήσεις με απόλυτη εχεμύθεια και ακολούθως θα ενημερώνουν άμεσα τα άτομα που έχουν επιλεχθεί.

(AD-PP-78)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA