AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Προτεραιότητα σε άτομα που έχει επηρεαστεί ο κλάδος τους

Προτεραιότητα σε άτομα που έχει επηρεαστεί ο κλάδος τους – Λευκωσία

ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΗΚΤΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ – ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ (ΛΗΞΗ ΘΕΣΗΣ 13 ΜΑΙΟΥ 2021)

Η διεύθυνση της Εταιρείας μας στο κέντρο της Λευκωσίας αποφάσισε δεδομένης της κατάστασης να δώσει ευκαιρία σε 2 άτομα εκ των οποίων ο κλάδος τους έχει επιπληχτεί από την δεδομένη κατάσταση.

Τα άτομα που θα επιλεχθούν θα αναλάβουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Οργανισμού.

H εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα από τα βασικότερα τμήματα μίας εταιρείας, καθώς είναι το κύριο σημείο επικοινωνίας της επιχείρησης με τις εξωτερικές επαφές.

Τα άτομα που ασχολούνται με την εξυπηρέτηση πελατών έχουν αρκετή ευθύνη στον τρόπο που αλληλοεπιδρούν καθημερινά με διάφορα άτομα, επειδή ουσιαστικά, είναι η εικόνα της εταιρείας.

  • Ο επαγγελματισμός
  • και η αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων

Είναι απαραίτητα προσόντα για το συγκεκριμένο τμήμα.

Πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση για την εταιρεία μας;

Η συνεχής εκπαίδευση των ανθρώπων της Εταιρίας μας σε ότι αφορά στην εξυπηρέτηση των πελατών είναι ιδιαίτερη σημαντική για εμάς καθώς το αποτέλεσμα όλων αυτών το εισπράττει άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο ο πελάτης.

Οι εκπαιδεύσεις γίνονται τόσο εσωτερικά της εταιρείας από τους Υπευθύνους, αλλά και μέσω τηλεδιάσκεψης με γραφεία του Οργανισμού μας στο Εξωτερικό.

Η ενασχόληση στην εξυπηρέτηση πελατών είναι μία πολύ καλή θέση για ένα άτομο που του αρέσει να εξελίσσει τις επικοινωνιακές του δεξιότητες και να αντιμετωπίζει προκλήσεις στην εργασία του.

Η Εταιρεία μας είναι σε θέση να δώσει υψηλές αμοιβές στα άτομα που θα επιλεχθούν αλλά και την δυνατότητα να περικυκλώνονται από ανθρώπους πρόθυμους να βοηθήσουν αλλά και σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον.

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας μας θα αξιολογεί βιογραφικά μέχρι τις 13 Μαΐου 2021.

Παρακαλώ στείλτε άμεσα το βιογραφικό σας στο mmichael.hr@gmail.com

(AD-PP-77)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA

Please follow and like us:
fb-share-icon
Tweet 20
RSS