AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Απρίλιος 2021 – Πρακτική Άσκηση  σε Ιδιωτικό Οργανισμό για Φοιτητές και Απόφοιτους – Μηνιαίες Αμοιβές έως και €1.000

Απρίλιος 2021 – Πρακτική Άσκηση  σε Ιδιωτικό Οργανισμό για Φοιτητές και Απόφοιτους – Μηνιαίες Αμοιβές έως και €1.000 – Λευκωσία

Ο Οργανισμός μας μετά από διάφορες συνεργασίες  με διάφορα Πανεπιστήμια στην Κύπρο έχει καταλήξει στην ανακοίνωση 5 θέσεων ειδικά διαμορφωμένες για φοιτητές , σπουδαστές και απόφοιτους εκ των οποίων οι μηνιαίες τους αμοιβές μπορούν να ανέρχονται έως και 1000 ευρώ με προοπτικές ανάπτυξης των αμοιβών αλλά και μόνιμης συνεργασίας με την Εταιρεία μας.

Το ωράριο θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες των υποψηφίων και του Οργανισμού σε συμφωνία μαζί με τον Διευθύνων Σύμβουλο.

Καθήκοντα και Αρμοδιότητες θα ανατεθούν στους υποψήφιους επίσης σε συμφωνία μαζί με τον διευθύνων Σύμβουλο αλλά και των υπευθύνων διαχειριστών των τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών ,  Πελατολογιακών Επικοινωνιών και Αναγκών , Έρευνα Αγοράς και Δημοσίων Σχέσεων.

Οι αιτηθέντες θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα ή την αίτηση ενδιαφέροντος τους μαζί με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας στην διεύθυνση : paidintershipdepcy@gmail.com

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας μας θα λαμβάνει βιογραφικά μέχρι τις 10 Μαίου 2021.

(AD-PP-74)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA