AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code
Latest Jobs

Ζητούνται Events Coordinators & Assistants

Pandora Bakeries: Ζητούνται Events Coordinators & Assistants – Λευκωσία

Το τμήμα Catering των  Αρτοζαχαροπλαστείων Πανδώρα επιθυμεί  να προσλάβει δυναμικά άτομα για τις θέσεις των Events Coordinators & Assistants για να ενταχθούν στο δυναμικό μας.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Events Coordinators & Assistants

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  • Ευχάριστη προσωπικότητα με επικοινωνιακά προσόντα και ικανότητα εξυπηρέτησης πελατών
  • Να μπορεί να εργάζεται υπό πίεση και σε ένα δυναμικό περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς
  • Να έχει ευέλικτο ωράριο εργασίας
  • Να μπορεί να λειτουργεί σε ομάδα
  • Να δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια
  • Να έχει επαγγελματισμό και συνέπεια
  • Αυτόνομο άτομο που να μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες, με ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και λήψης αποφάσεων
  • H σχετική προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα θεωρηθεί πλεονέκτημα

Λόγω του μεγάλου αριθμού βιογραφικών που λαμβάνονται, μόνο οι επιτυχής υποψήφιοι θα ενημερώνονται.

Όσοι ενδιαφέρονται για την πιο πάνω θέση εργασίας, παρακαλούνται όπως αποστείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο careers@pandorabakeries.com.

Τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε  από εσάς σ’ αυτό το στάδιο,  θα χρησιμοποιούνται για το σκοπό της επεξεργασίας της αίτησής σας για τη θέση για την οποία υποβάλατε αίτηση και για την επικοινωνία μαζί σας σε σχέση με οποιεσδήποτε απαραίτητες συνεντεύξεις. Επιπλέον, σε περίπτωση που η αίτησή σας δεν είναι επιτυχής, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για 7 μήνες, με σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν μελλοντικές κενές θέσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των 7 μηνών. Μετά την παρέλευση της περιόδου των 7 μηνών, θα διαγράψουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν σε οποιαδήποτε στιγμή αλλάξετε γνώμη και θέλετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για τους σκοπούς που εξηγούνται παραπάνω, ενημερώστε μας και θα διαγράψουμε όλα τα δεδομένα σας. Ωστόσο, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι σε περίπτωση που επιλέξετε να μας ενημερώσετε να διακόψουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας κατά την αξιολόγηση της αίτησής σας, δεν θα είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε περαιτέρω την αίτηση εργασίας σας για σκοπούς πρόσληψης.

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε την ‘Ειδοποίηση περί απορρήτου σε σχέση με τους αιτητές για εργοδότηση’ στο site μας, στο www.pandorabakeries.com/careers-privacy-statement, είτε να επικοινωνήσετε με τον DataProtectionOfficer στο 22466066 ή με email στο dpo@pandorabakeries.com.

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA