AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Προωθητικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης σε Μικροεπιχειρήσεις/Ιδιώτες – Θέση για αρχάριους

Προωθητικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης σε Μικροεπιχειρήσεις/Ιδιώτες – Θέση για αρχάριους – Λεμεσός

Αν αυτό που θέλεις είναι να έχεις πολλαπλές δυνατότητες εξέλιξης και υψηλές αμοιβές που αγγίζουν το 100% της παραγωγικότητας σου τότε έλα και γίνε ένας από εμάς.

Έχουμε καταφέρει μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας να αναπτύξουμε τους συνεργάτες μας ακόμα και στις πιο κρίσιμες καταστάσεις.

Η εταιρία μας εντάσσεται στις πρώτες θέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα σε πωλήσεις. Βασικός πυλώνας της επιτυχίας μας είναι η φροντίδα και προσοχή που δίνουμε στην ανάπτυξη των Συνεργατών/Συμβούλων μας.

Γιατί μαζί μας;

Υψηλές Αμοιβές
Πιστεύουμε πως οι συνεργάτες μας αξίζουν τα καλύτερα για αυτό και τους ανταμείβουμε αξιοκρατικά. Έτσι, όλοι έχουν κίνητρο να πετύχουν και εξελιχθούν περισσότερο, χτίζοντας ταυτόχρονα μια καριέρα με υψηλά εισοδήματα.

Συνεχής Εκπαίδευση
Η εκπαίδευση στο γραφείο μας ξεκινά με το… καλημέρα αφού θα περάσεις από ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης πριν καν βγεις στην αγορά! Σεμιναριακά μαθήματα, παιχνίδια ρόλων (role playing), παρακολούθηση έμπειρων συνεργατών (shadowing), υποστήριξη στα πρώτα σου ραντεβού: χρησιμοποιούμε όλους τους σύγχρονους τρόπους εκμάθησης. Για το λόγο αυτό οι Σύμβουλοι μας αποπνέουν επαγγελματισμό, κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους και κλείνουν πολλές συμφωνίες.  Κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου από Ελλάδα και εξωτερικό μεταφέρουν τις γνώσεις & εμπειρία τους για να σε βοηθήσουν να πετύχεις.

Ανθρωποκεντρική Κουλτούρα
Φροντίζουμε και νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους μας. Χτίζουμε μια επιτυχημένη ομάδα συνεργατών που εστιάζει εξίσου στην παραγωγικότητα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Το οικογενειακό κλίμα, η διασκέδαση, η επιβράβευση της αριστείας, το εταιρικό όραμα και οι αξίες μας σου επιτρέπουν να συνεργάζεσαι σε ένα υγιές περιβάλλον, με ξεκάθαρη κατεύθυνση & να αποδίδεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξίες. Ανθρώπους με άριστες επικοινωνιακές και διοικητικές ικανότητες.

Εάν δεν σου αρκεί να είσαι υπάλληλος, εάν επιθυμείς να ρυθμίζεις εσύ την καριέρα σου κι αν έχεις φιλοδοξίες να φτάσεις ψηλά, μην χάνεις άλλο χρόνο.

Έλα μαζί μας και ξεκίνα να χτίζεις το μέλλον σου!

traineentrepreneur@gmail.com

Ad Id: 03022013

(AD-RR-94)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA