AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Άμεση Κάλυψη Θέσεων με Άνεργους Πτυχιούχους ή Μη Πτυχιούχους

Άμεση Κάλυψη Θέσεων με Άνεργους Πτυχιούχους ή Μη Πτυχιούχους – Λάρνακα

Είσαι άνεργος  χωρίς  πτυχίο και προϋπηρεσία σε οποιοδήποτε χώρο?

Κατέχεις  πτυχίο αλλά είσαι ακόμη άνεργος?

Ψάχνεις για κάτι καλύτερο με πρoοπτικές καριέρας?

Όπια και αν είναι η απάντηση, αυτό σε ενδιαφέρει άμεσα.

Η εταιρεία μας, λόγω της  ραγδαίας επέκτασης και ανάπτυξης της, αναζητεί άμεσα υποψήφιους στην Λάρνακα  για την στελέχωση του τμήματος  «Εκπρόσωποι Πωλήσεων» .

Προηγούμενη εμπειρία δεν απαιτείται, καθώς η εταιρία μας  παρέχει πλήρη εκπαίδευση.

Οι αρμοδιότητες σου θα είναι: επικοινωνία με πελάτες, προβολή και προώθηση υπηρεσιών σε πελάτες, ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών και οργάνωση προωθητικών ενεργειών. Εάν είσαι άτομο ευχάριστο, φιλόδοξο, μπορείς να συνυπάρξεις  μέσα σε ομάδα όπου θα διοικείς . Εάν λοιπόν έχεις αισιοδοξία και διάθεση για συνεχή εξέλιξη, περιμένουμε το βιογραφικό σου σημείωμα στο info.recruitingstr.la@gmail.com.

Η εταιρία παρέχει συνεχή και εξειδικευμένη εκπαίδευση, ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον, προοπτικές μεγάλης επαγγελματικής ανάπτυξης και κυρίως ανταγωνιστικές αμοιβές και BONUS με την επίτευξη των στόχων. Επίσης, δίνεται η  δυνατότητα εκπαιδευτικών ταξιδιών σε Κύπρο και εξωτερικό.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ

Εταιρεία  Διαφήμισης  στο κέντρο της Λάρνακας έχει κηρύξει νέες θέσεις για άμεση κάλυψη! Αν είσαι άτομο με όρεξη και πάθος και θέλεις να είσαι στη δική μας ομάδα τότε το μόνο που χρειάζεται είναι να μας στείλεις στο email:  op.lar.humanres@gmail.com  το βιογραφικό σου σημείωμα. Η εταιρεία  προσφέρει άμεσο ξεκίνημα, σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον με εκπαίδευση,καθοδήγηση και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αμοιβές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε πετυχημένους και αξιόπιστους επαγγελματίες με σκοπό να επεκτείνουμε την εταιρεία μας τα επόμενα χρόνια. Με τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για μια πρώτη συνάντηση  στα γραφεία μας στη Λάρνακα.

(AD-F-95)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA