AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ενδιαφέρει κυρίως άνεργους – Στείλε μας τα στοιχεία σου τώρα

Ενδιαφέρει κυρίως άνεργους – Στείλε μας τα στοιχεία σου τώρα – Λάρνακα

Σαν πολυβραβευμένη εταιρία στον τομέα της εξυπηρέτησης  πελατών  και την παροχή των καλύτερων δυνατόν υπηρεσιών στον client, η ανάπτυξη μας δεν σταματά ή εμποδίζεται λόγω του lockdown που έχει εφαρμοστεί πρόσφατα στην χώρα μας. Αντιθέτως, εμείς θα πραγματοποιούμε κανονικά συνεντεύξεις. Σκοπός των συνεντεύξεων είναι η αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων ούτος ώστε με το άνοιγμα των επιχειρήσεων να ξεκινήσουμε κανονικά με την πρακτική φύση της εργασίας. Εάν επιλεχθείς, θα εκπαιδευτείς πλήρως  από στελέχη της εταιρίας.

Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν εσωτερικές (στο γραφείο) και εξωτερικές (στον πελάτη) διαδικασίες, έρευνα αγοράς και αξιολόγηση/παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στον πελάτη. Η εταιρία παρέχει ένα εκλεκτό πελατολόγιο το οποίο καλείσαι εσύ να εξυπηρετήσεις με άριστο customer service. Η εταιρία σου δίνει επίσης την ευκαιρία να προαχθείς και να διεκδικήσεις υψηλές μηνιαίες αμοιβές.

Στείλε μας το βιογραφικό σου στο email salesmanagercy01@gmail.com χωρίς καμία καθυστέρηση.

Μετά από αξιολόγηση των στοιχείων σου από το h r team της εταιρίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικός για να διευθετήσουμε συνέντευξη εντός 7 εργάσιμων ημερών.

(AD-F-92)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA