AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Τα interviews γίνονται online – Συνεχίζεται η αξιολόγηση υποψηφίων

Τα interviews γίνονται online – Συνεχίζεται η αξιολόγηση υποψηφίων – Λάρνακα

Σκοπός των online συνεντεύξεων μας είναι το άμεσο ξεκίνημα σας μόλις ανακοινωθεί το άνοιγμα επιχειρήσεων. Σαν πολυβραβευμένη εταιρία στον τομέα της εξυπηρέτησης  πελατών και την παροχή των καλύτερων δυνατόν υπηρεσιών στον client, η ανάπτυξη μας δεν σταματά ή εμποδίζεται λόγω του lockdown που έχει εφαρμοστεί πρόσφατα στην χώρα μας. Αντιθέτως, εμείς θα πραγματοποιούμε κανονικά online συνεντεύξεις. Σκοπός των συνεντεύξεων είναι η αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων ούτος ώστε μόλις ανακοινωθεί το άνοιγμα των επιχειρήσεων να ξεκινήσουμε κανονικά με την πρακτική φύση της εργασίας. Εάν επιλεχθείς, θα εκπαιδευτείς πλήρως online από στελέχη της εταιρίας μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες.

Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν εσωτερικές (στο γραφείο) και εξωτερικές (στον πελάτη) διαδικασίες, έρευνα αγοράς και αξιολόγηση/παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στον πελάτη. Η εταιρία παρέχει ένα εκλεκτό πελατολόγιο το οποίο καλείσαι εσύ να εξυπηρετήσεις με άριστο customer service. Η εταιρία σου δίνει επίσης την ευκαιρία να προαχθείς και να διεκδικήσεις υψηλές μηνιαίες απολαβές.

Στείλε μας το βιογραφικό σου στο email salesmanagercy01@gmail.com χωρίς καμία καθυστέρηση.

Μετά από αξιολόγηση των στοιχείων σου από το h r team της εταιρίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικός για να διευθετήσουμε online συνέντευξη.

(AD-F-91)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA