AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Κενές Θέσεις – Εξυπηρέτηση Πελατών & Συμβούλων Επιχειρήσεων

Κενές Θέσεις – Εξυπηρέτηση Πελατών & Συμβούλων Επιχειρήσεων – Λευκωσία

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-  ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ FOREX Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ

Η Εταιρεία μας έχει ξεκινήσει την Κύπρο, όπου και δραστηριοποιείται τα πέντε χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σ’ αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα 2016-2020 το ποσοστό της ανάπτυξης της εταιρείας μας φτάνει το 250%. Αναλαμβάνουμε μόνο μεγάλα πρότζεκτ, σε συνεργασία με εταιρείες Consulting που έχουν τις έδρες τους σε Αγγλία και Ιταλία, γεγονός που μέσα από την άρτια κατάρτιση του προσωπικού μας διασφαλίζει μακροχρόνιες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα Brands της αγοράς.

Οι άνθρωποί μας είναι το μεγαλύτερο μας κεφάλαιο. Γι’ αυτό φροντίζουμε το περιβάλλον μας να είναι πάντα αξιοκρατικό και ευχάριστο, να ενισχύει την ομαδικότητα και τη συνεργασία και να δίνει σε όλους ίσες ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου.

Αναλαμβάνουμε τους τομείς της διαφήμισης, της έρευνας αγοράς, της εξυπηρέτησης πελατών, των δημοσίων σχέσεων αλλά και την αυξητική άνοδο των Εταιρειών που συνεργαζόμαστε.

Οι εταιρείες που αναλαμβάνουμε είναι πάντα πολυεθνικές, οι οποίες ενδιαφέρονται για την σωστή προβολή τους και την διεύρυνση του πελατολογίου τους.

Εμείς τους τα παρέχουμε με συνέπεια και τα δύο, επειδή αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι το καλό και ποιοτικό customer service για το οποίο έχουμε υψηλές απαιτήσεις από όλους τους συνεργάτες μας.

 

Ιδανικό προφίλ υποψηφίων:

Άριστες επικοινωνιακές ικανότητες (άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας)

Προσανατολισμός στην επίτευξη στόχων

Πνεύμα ομαδικής συνεργασίας και ικανότητες λήψης πρωτοβουλιών

Υποψήφιοι άμεσα διαθέσιμοι

Η Εταιρεία μας θα αξιολογεί βιογραφικά και αιτήσεις μέχρι 23 Δεκεμβρίου 2020 και θα δοθεί σειρά προτεραιότητας στους υποψηφίους.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι όπως στείλουν άμεσα το βιογραφικό τους στο interviewscy@gmail.com

(AD-PP-50)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA