AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Aνάπτυξη ομάδας Επιχειρησιακών Συμβούλων – Συμφέρουσες Αρχικές Αμοιβές με Προσαρμογή Ωραρίου

Aνάπτυξη ομάδας Επιχειρησιακών Συμβούλων – Συμφέρουσες Αρχικές Αμοιβές με Προσαρμογή Ωραρίου – Προτεραιότητα σε άτομα με δυσκολία στην εύρεση δουλειάς – Λεμεσός

Αναπτύσσουμε την ομάδα, η οποία προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης στο χώρο εστίασης τους. Η ομάδα μας υποστηρίζει τους πελάτες της (επιχειρηματίες) της Λεμεσού με καινούργιες συμφέρουσες προτάσεις. Στόχος μας είναι να βοηθούμε τους ανθρώπους μας να αναπτύσσονται, μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον με καλές σχέσεις συνεργασίας.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον,  αναπτύσσουμε με επαγγελματική εκπαίδευση και καθοδήγηση το ανθρώπινο δυναμικό μας με σταθερές αξίες και προοπτικές ανέλιξης.

Εξελίσσουμε τα άτομα στο να συνεργάζονται σωστά και αυτόνομα. Οι αρχικές αμοιβές είναι ανταγωνιστικές και οι ώρες συνεργασίας είναι ευέλικτες και συμφωνούνται με τον υπεύθυνο της ομάδας μας.

Οι βασικές απαιτήσεις για την άμεση προσαρμογή στην ομάδα μας είναι η  καλή γνώση Ελληνικής γλώσσας. Απαραίτητο προσόν είναι οι δεξιότητες διαπροσωπικής επικοινωνίας.

Αν είσαι άτομο με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό περιμένουμε να σε γνωρίσουμε από κοντά στο γραφείο μας.

Αξιολόγηση Αιτήσεων: carreer.csteam@gmail.com

(AD-RR-76)