AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Είσαι επικοινωνιακός; Σε θέλουμε στην εταιρία μας

Είσαι επικοινωνιακός και μένεις Λάρνακα? Σε θέλουμε στην εταιρία μας

Αν δεν μας γνωρίζετε, είμαστε πολυβραβευμένη εταιρία στην Λάρνακα και δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του Μάρκετινγκ από τον Ιανουάριο του 2019.

Κατέχουμε βραβεία για το άριστο customer service που παρέχουμε στους πελάτες μας και ξεχωρίζουμε για την εξαιρετική και ευχάριστη ατμόσφαιρα  που επικρατεί κάθε μέρα στο περιβάλλον μας.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ζητάμε κάτι ιδιαίτερο. Ότι καταφέραμε μέχρι σήμερα έγινε με πολύ κόπο και όρεξη, γι’ αυτό και εμείς ζητάμε μοναδικά άτομα να ενταχθούν στην ομάδα μας.

Ψάχνουμε για χαμογελαστούς και επικοινωνιακούς ανθρώπους που αγαπούν την επαφή με κόσμο και θέλουν να εξελιχθούν. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε σπουδάσει κάτι ή να έχετε προϋπηρεσία, αφού εμείς θα σας παρέχουμε μία ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση στο αντικείμενο μας!

Επίσης ζητάμε να μιλάτε και να γράφετε με άνεση στα ελληνικά, και να έχετε τον χαρακτήρα της ψυχής της παρέας!

Εάν πιστεύεις ότι είσαι το ευχάριστο άτομο που ψάχνουμε, τότε περιμένουμε το βιογραφικό σου σημείωμα αυστηρός μέχρι τις 15/12/2020 στο sales.promoterscy@gmail.com .Τα βιογραφικά θα αξιολογηθούν βάσει διαθεσιμότητας και ημερομηνία υποβολής. Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε.