AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

G.A.P. Vassilopoulos: Θέσεις Εργασίας (μισθός πάνω από €17.000/ έτος)

G.A.P. Vassilopoulos: Θέσεις Εργασίας (μισθός πάνω από €17.000/ έτος) – Λευκωσία

Έμπειροι Οδηγοί

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos ιδρύθηκε το 1964 και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Logistics στην Κύπρο. Σήμερα, το συγκρότημα εργοδοτεί πέραν των 1.200 ατόμων και δραστηριοποιείται μέσω 3.000 γραφείων και συνεργατών σε όλη την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, και το Ισραήλ.

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos, η μεγαλύτερη εταιρεία παράδοσης και διανομής στην Κύπρο, ζητά για άμεση πρόσληψη έμπειρους Οδηγούς με επαγγελματική άδεια «Γ» ή «Ε» , για πλήρη απασχόληση στην επαρχία Λευκωσίας. Τα άτομα που θα επιλεγούν θα εργάζονται σε πενθήμερο πρόγραμμα , Δευτέρα με Παρασκευή και οι παραδώσεις θα γίνονται μόνο στην Επαρχία Λευκωσίας.

Καθήκοντα: • Διανομή προϊόντων στα σημεία πελατών και Υπεραγορών μόνο στην Επαρχία Λευκωσίας (Δευτέρα – Παρασκευή)

Απαιτούμενα προσόντα: • Επαγγελματική άδεια οδήγησης κατηγορίας «Γ» ή «Ε» • Εμπειρία 2 χρόνων στη διανομή προϊόντων σε Υπεραγορές θεωρείται απαραίτητη

Απολαβές: Προσφέρεται πακέτο που υπερβαίνει τις 17,000€ ετησίως στους υποψήφιους που θα επιλεγούν και θα πληρούν τις συγκεκριμένες προδιαγραφές βάση εμπειρίας.

Αιτήσεις: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση careers@gapgroup.com αναφέροντας τον αριθμό της θέσης: “GAP-1020-EXD – anergosjobs.com”.

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικής διαχείρισης. Θα ειδοποιηθούν μόνο τα άτομα που θα επιλεγούν για προσωπική συνέντευξη.

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA