AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Δήμος Έγκωμης: Θέση Εργασίας

Δήμος Έγκωμης: Θέση Εργασίας – Λευκωσία

Ο Δήμος Έγκωμης  δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας κενής μόνιμης θέσης Τεχνικού Μηχανικού (Θέση Πρώτου Διορισμού).

Κενή θέση Τεχνικού Μηχανικού (Θέση Πρώτου Διορισμού)

Οι αιτητές θα κληθούν σε γραπτή εξέταση σε ημερομηνία και τόπο που θα ανακοινωθεί αργότερα και που θα γνωστοποιηθεί με προσωπική επιστολή. Στην ίδια επιστολή θα περιληφθούν και πληροφορίες για τα θέματα και την εξεταστέα ύλη της γραπτής εξέτασης. Οι επιτυχόντες στη γραπτή εξέταση που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα και οποιεσδήποτε άλλες προϋποθέσεις διορισμού, θα κληθούν σε μεταγενέστερο χρόνο και σε προφορική εξέταση ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο αιτητής με την υποβολή της αίτησης θα πρέπει να καταβάλει δικαίωμα εξέτασης €20,00 στο Ταμείο του Δήμου Έγκωμης (ωράριο Ταμείου 08:00 – 14:00). Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στα γραφεία του Δήμου έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή όχι αργότερα από τις 16 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 13:00. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την προκήρυξη της θέσης (απαιτούμενα προσόντα, λεπτομέρειες υποβολής κ.λπ.) παρακαλώ επιλέξτε πιο κάτω:

Περισσότερα εδώ

Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στα γραφεία του Δήμου έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή όχι αργότερα από τις 16 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 13:00.

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA