AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητείται Υπεύθυνος Πωλήσεων & Επικοινωνίας

Ζητείται Υπεύθυνος Πωλήσεων & Επικοινωνίας – Λάρνακα

Βραβευμένη εταιρεία στο κέντρο της Λάρνακας με ηγετική θέση στο χώρο του Marketing, επιθυμεί να εντάξει  στο δυναμικό της άτομα τους οποίους θα εκπαιδεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τις απαιτήσεις του τομέα μας .

Αναζητούμε άτομα με φιλοδοξία, δημιουργικότητα, επικοινωνιακές δεξιότητες, οργάνωση, ομαδικό πνεύμα και ακεραιότητα. Να γνωρίζει καλά την ελληνική γλώσσα και αγγλική (γραπτή & προφορική). Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Marketing θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.  Εμπειρία στις πωλήσεις 1-2 έτη.

Οι αρμοδιότητες θα είναι η επικοινωνία με τους πελάτες, να αναπτυχθεί το πελατολόγιο, να υπάρχει οργάνωση και συντονισμός, να αναπτυχτούν διαφημιστικές καμπάνιες  και υποστήριξη της ομάδας στις πωλήσεις.

Αυτά που παρέχει η εταιρεία μας είναι προοπτική επαγγελματικής ανάπτυξης σε ένα ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον, συνδυάζοντας την ανάπτυξη και τους στόχους της εταιρείας. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αμοιβές και με την επίτευξη στόχου επιπλέον bonus.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε πετυχημένους και αξιόπιστους επαγγελματίες, που θα ηγηθούν τα επόμενα χρόνια στο χώρο του Marketing.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν email: newmanagmentre@gmail.com

Mε ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα και ένα κείμενο με τους λόγους για τους οποίους πιστεύουν ότι είναι κατάλληλοι για αυτή τη θέση.

Θα επικοινωνήσουμε μόνο με τους υποψήφιους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις  των θέσεων για να οριστούν οι συνεντεύξεις.

(AD-FF-71)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA