AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητούνται Εργάτες/τριες Πακεταρίσματος (μισθός €1.300)

Engino Net Ltd: Ζητούνται Εργάτες/τριες Πακεταρίσματος και μηχανών – Λεμεσός

Η εταιρία ENGINO NET LTD με έδρα την Λεμεσό ζητάει άτομα για εργασία στην παραγωγή στο τμήμα πακεταρίσματος για την κάλυψη 5 κενών θέσεων.

Ποιοι είμαστε:

Η Engino δημιουργήθηκε το 2004, έχοντας την πεποίθηση ότι η ζωή είναι πλουσιότερη όταν καταλαβαίνουμε πώς λειτουργεί ο κόσμος.

Στην Engino δημιουργούμε εκπαιδευτικά κατασκευαστικά παιχνίδια αιχμής που βοηθούν τα παιδιά όλων των ηλικιών να αποκτήσουν ή να διευρύνουν τις μαθησιακές τους ικανότητες και να βιώσουν την απεριόριστη συγκίνηση της επιστημονικής ανακάλυψης. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που είμαστε πρωτοπόροι του STEM (Science, Technology, Engineering, Math) για πάνω από 20 χρόνια τώρα. Καθώς η εταιρεία μας μεγαλώνει, συνεχίζουμε να καινοτομούμε και  να βρίσκουμε καλύτερους τρόπους για να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά εφευρετών να ξεκλειδώσουν όλες τις δυνατότητές τους.

Περιγραφή θέσης:

Η εταιρία Engino – Net Ltd ζητά να προσλάβει 5 άτομα για την παραγωγή στο τμήμα πακεταρίσματος και των μηχανών για το εργοστάσιο Engino που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Αγίου Συλά στον Ύψωνα.

Η εργασία είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. 10 ώρες κάθε μέρα. Απαιτείται εργασία και το Σάββατο 8 ώρες.

Οι θέσεις είναι με σύμβαση ορισμένου χρόνου μέχρι την 31/10/2020, η οποία όμως μπορεί να επεκταθεί σε αορίστου χρόνου για τα άτομα που θα κριθούν ως κατάλληλα για μονιμοποίηση.

Καθήκοντα:

  • Τα καθήκοντα θα είναι χειρωνακτικό πακετάρισμα και άλλες βοηθητικές εργασίες.

Προσόντα:

  • Προηγούμενη εμπειρία σε σχετική εργασία θα θεωρηθεί ως προσόν.

Απολαβές:

  • Το πακέτο εργασίας θα ανταμειφθεί με €1300 μικτά.

Αποστείλετε βιογραφικά ή ένα απλό email ενδιαφέροντος με τα στοιχεία σας στο recruiting@enginogroup.com με τίτλο “Εργάτες/τριες Πακεταρίσματος – anergosjobs.com” 

Η αίτησή σας θα αντιμετωπιστεί αυστηρά εμπιστευτικά.

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA