AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητούνται 2 Brand Ambassadors

Ζητούνται 2 Brand Ambassadors – Λευκωσία

Η εταιρεία μας έχει έδρα τη Λευκωσία οπού και είναι και ο τομέας εργασίας της και ψάχνει 2 άτομα να αναπτύξει το τμήμα εκπροσώπησης των brands που συνεργάζεται.

Η Εταιρεία μας ασχολείται με την προώθηση πωλήσεων και ανάπτυξη αναγνωρισιμότητας και απόδοσης των πελατών που συνεργάζεται καθώς και της ιδίας της εταιρείας αφού εξειδικεύεται στο συγκεκριμένο τομέα.

Η εταιρεία έχει μέθοδο και πιστή στη άμεση επαφή που είναι και ο τρόπος εκπροσώπησης μας που έχει ως αποτέλεσμα τα τελευταία χρονιά την ανάπτυξη και τελικά την πώληση των υπηρεσιών και των προϊόντων που συνεργαζόμαστε.

Τα άτομα που θα συνεργαστούν μαζί μας θα είναι υπεύθυνα για την υλοποίηση στόχων και την άψογη συνεργασία με άλλους συνεργάτες, πελάτες και καταναλωτές καθώς θα υπάρχει καθημερινή επαφή με τις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Η εταιρεία προσφέρει αμοιβές και μπόνους βασισμένα στην απόδοση στις πωλήσεις, εκπαίδευση πιστοποιημένη, γνώσεις σε τεχνικές πωλήσεων και επικοινωνίας, και ευχέρεια στο ωράριο εργασίας.

Ο υποψήφιος πρέπει να έχει άψογες επικοινωνιακές ικανότητες, πτυχίο στο τομέα διοίκησης επιχειρήσεων και συναφή κλάδους, εμπειρία στις πωλήσεις, χώρους εστίασης και επικοινωνίας θα θεωρηθούν εξτρά προσόν.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στη ηλεκτρονική διεύθυνση   recruit.depnic@gmail.com με κωδικό σήμανσης στο θέμα ΒA101

(AD-H-26)