AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Δήμος Λεμεσού: 13 Θέσεις Εργασίας

Δήμος Λεμεσού: 13 Θέσεις Εργασίας – Λεμεσός

Ο Δήμος Λεμεσού δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση δεκατριών (13) θέσεων ωρομίσθιου προσωπικού στην υπηρεσία αποκομιδής σκυβάλων.

Μισθοδοτική κλίμακα : Δ6 (Μικτός Μηνιαίος Μισθός €1314.42)

Εργασία Πενθήμερη σε εξαήμερη βάση Δευτέρα – Σάββατο

Σημειώσεις:

Οι αιτητές θα πρέπει να:

α)  Είναι πολίτες  της Κυπριακής Δημοκρατίας ή πολίτες κράτους μέλους της Ε.Ε.

β) Έχουν συμπληρώσει την ηλικία των δεκαεπτά χρόνων και νοουμένου ότι πρόκειται για πολίτες της Δημοκρατίας, έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

γ) Μην έχουν καταδικαστεί  για αδίκημα σοβαρής μορφής που ενέχει έλλειψη τιμιότητας ή ηθική αισχρότητα.

δ) Δεν έχουν απολυθεί ή δεν έχουν τερματιστεί οι υπηρεσίες τους στο παρελθόν από την δημοτική υπηρεσία ή οποιαδήποτε υπηρεσία της Δημοκρατίας  ή οργανισμό δημοσίου δικαίου για πειθαρχικό παράπτωμα.

ε) Πιστοποιείται από ιατρικό λειτουργό ως κατάλληλοι από πλευράς υγείας γι’ αυτή τη θέση, ύστερα από ιατρική εξέταση που περιλαμβάνει και ακτινογραφία του θώρακα.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της πρόσληψης θα ζητηθούν με επιστολή από τους υποψήφιους που θα κριθούν κατ’ αρχήν επιτυχόντες όπως προσκομίσουν Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου, Πιστοποιητικό Υγείας (περιλαμβανομένης ακτινογραφίας θώρακος) από Ιατρικό Λειτουργό και /ή οιονδήποτε άλλο πιστοποιητικό κριθεί απαραίτητο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται  σε ειδικό έντυπο και θα τοποθετούνται  στο ΚΙΒΩΤΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ του Δήμου στο Δημοτικό Μέγαρο ή να αποστέλλονται  στο Δήμο Λεμεσού στην διεύθυνση Αρχ. Κυπριανού 23, 3036 Λεμεσός μέσω ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, 2020

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το ειδικό έντυπο αίτησης  από την Υπηρεσία Προσωπικού του Δήμου  ή από τον πιο κάτω σύνδεσμο:

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA