AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητούνται 2 άτομα για συμμετοχή σε διαφημιστικές καμπάνιες

Ζητούνται 2 άτομα για συμμετοχή σε διαφημιστικές καμπάνιες – Λευκωσία

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

Ψάχνουμε 2 άτομα που θα συμμετέχουν στις διαφημιστικές καμπάνιες που τρέχουμε εκ μέρος  των πελάτες μας!

Οι πελάτες μας θέλουν ανάπτυξη του τζίρου τους και της φήμης τους έτσι αναλαμβάνουμε καμπάνιες που έχουν σχέση μόνο με την άμεση επαφή με τους πιθανούς μελλοντικούς αγοραστές,

Η  άμεση εξυπηρέτηση πελατών, επιχειρηματιών και μη, η εκπαίδευση, η καθοδήγηση καινούργιων συνεργατών, καθώς και η διοίκηση ομάδας είναι κάποιες από τις αρμοδιότητες που θα έχουν  οι υποψήφιοι που θα επιλεκτούν να ξεκινήσουν κοντά μας..

Ψάχνουμε για δυναμικά άτομα που θα εκπαιδευτούν στις στρατηγικές μάρκετινγκ και των πωλήσεων που χρησιμοποιεί η εταιρεία. Ενώ η εμπειρία είναι χρήσιμη, αναζητούμε άτομα με ή χωρίς προϋπηρεσία, που θα εκπαιδευτούν από μας.

Ο ιδανικός υποψήφιος για μας έχει υψηλή εργασιακή ηθική, είναι πρόθυμος να δοκιμάζει νέα πράγματα και να έχει πάθος για την εξυπηρέτηση πελατών. Υπάρχουν υψηλές απολαβές, ευχάριστο και νεανικό περιβάλλον με ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης κι επιτυχίας.

Απαιτήσεις

Εμπειρία στις πωλήσεις, πτυχίο μάρκετινγκ και οικονομικών θεωρείται προσόν όμως πιο σημαντικό η διάθεση για νέες γνώσεις

Δεξιότητες: Εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες, οργανωτικές δεξιότητες και ευχάριστη παρουσία, λήψη αποφάσεων, επίλυση προβλημάτων και δεξιότητες δημιουργικής σκέψης.

Οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν το βιογραφικό τους  resumedraft@hdtltd.com ΕΠΔΚ101

(AD-H-18/100)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA