AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

2 Νέες θέσεις για ενίσχυση του τμήματος Ανάπτυξης Ποιότητας Εξυπηρέτησης Πελατών (Υψηλά Αμειβόμενες Θέσεις)

2 Νέες θέσεις για ενίσχυση του τμήματος Ανάπτυξης Ποιότητας Εξυπηρέτησης Πελατών (Υψηλά Αμειβόμενες Θέσεις) – (Έδρα Λευκωσία)

Μια από τις πιο καταξιωμένες Εταιρείες στον χώρο της Διαφήμισης προσφέρει την ευκαιρία σε 2 άτομα τα οποία θα καταταχθούν και θα στελεχώσουν το τμήμα με σκοπό την προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη.

Η Εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονο και νεανικό περιβάλλον προσφέροντας στους νέους της χώρα μας την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητες τους και να αμείβονται κατάλληλα.

Παρέχουμε την δυνατότητα των Online Interviews, δεδομένης της κατάστασης, η οποία θα ξεκινήσει 27 Μαΐου, τα βιογραφικά που θα αξιολογηθούν θετικά θα επιλεχθούν βάση της άμεσης διαθεσιμότητας τους για πρώτη συνάντηση με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Εταιρείας μας.

Θα επιλέγονται άτομα τα οποία έχουν διαμονή στην Κύπρο ή είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, μιλούν άπταιστα την Ελληνική Γλώσσα και κατέχουν απολυτήριο Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής.

Οι υποψήφιοι που θα διακρίνονται από ευγένεια, φιλομάθεια και φιλοδοξία θα προχωρούν σε 2η συνάντηση επιλογής.

Το τμήμα HR του Οργανισμού θα δέχεται βιογραφικά για ενίσχυση των κεντρικών γραφείων στην Λευκωσία μέχρι τις 11 Ιουνίου στις 12:00

Αποστολές αιτήσεων και βιογραφικών στο : cv.newpositionmay2020@gmail.com

(AD-PP-14)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA