AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Gap Akis Express: Θέσεις Εργασίας

Gap Akis Express: Θέσεις Εργασίας – Παγκύπρια

Εξυπηρέτηση Πελατών / Customer Service Administrator (Όλες τις επαρχίες)

Ο Όμιλος G.A.PVassilopoulos ιδρύθηκε το 1964 με ένα όραμα να εξυπηρετήσει την εμπορική κοινότητα παρέχοντας αλληλένδετες υπηρεσίες κάτω από την ίδια στέγη σαν «One-Stop-Shop». Μέσα από συνεχή ανάπτυξη, ο Όμιλος σήμερα κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 25 οργανισμών στην Κύπρο και παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της Μεταφοράς, Αποθήκευσης, Διανομής, στον Χρηματοοικονομικό τομέα αλλά και στον κλάδο της Φιλοξενίας και του Καταναλωτή.

Ο Όμιλος G.A.PVassilopoulos σήμερα δραστηριοποιείται μέσω 3,000 γραφείων και συνεργατών σε όλη την Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο και Ισραήλ. Ο Όμιλος GAP Vassilopoulos ιδρύθηκε το 1964. Εργοδοτεί πέραν των 1200 ατόμων στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, το Ισραήλ, και διεξάγει εργασίες μέσω 3,000 γραφείων και αντιπροσώπων.

Η εταιρεία G.A.PAKISEXPRESS, μέλος του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos, λόγω επέκτασης των δραστηριοτήτων της ζητά για  άμεση μόνιμη πρόσληψη άτομα για Εξυπηρέτηση Πελατών για όλες τις επαρχίες. H G.A.P AKIS EXPRESS είναι η μοναδική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς με 100+ καταστήματα Παγκυπρίως!

Καθήκοντα θέσης:

  • Το άτομο θα είναι υπεύθυνο για την εξυπηρέτηση των πελατών
  • Διαχείριση δεμάτων και φακέλων

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας
  • Πολύ καλή γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  • Υπευθυνότητα, αξιοπιστία, ομαδικότητα και ευχάριστη προσωπικότητα
  • Προηγούμενη πείρα σε ανάλογη θέση θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους στο  AKISCAREERS@gapgroup.com αναφέροντας τον αριθμό της θέσης: GAP-0520-AKIS-ANERGOSJOBS.COM και την επαρχία που κάνουν αίτηση.

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA