AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητούνται Στελέχη για Τμήμα Πωλήσεων

Ζητούνται Στελέχη για Τμήμα Πωλήσεων – Λευκωσία

Η εταιρεία μας ψάχνει για 2 άτομα που θα είναι υπεύθυνα για εκπλήρωση των στόχων της εταιρείας, για διαπραγμάτευση συμφωνίας με πελάτες, για ολοκληρωμένη παρουσίαση τιμών υπηρεσίας και προϊόντων στους πιθανούς καταναλωτές μέσω της άμεσης επαφής.

Τα άτομα που θα συνεργαστούν μαζί μας θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν άτομα τα οποία είναι υπερβολικά πετυχημένα  στο τομέα των πωλήσεων μέσω της άμεσης επαφής και να ταξιδέψουν στα γραφεία που συνεργαζόμαστε στην Μεσόγειο αν εκπληρώσουν κάποιους απαιτούμενους στόχους.

Θέλουμε από τους ανθρώπους που θα ξεκινήσουν κοντά μας να είναι ικανοί να επικοινωνούν με πελάτες, να έχουν μάθει να πετυχαίνουν κάποιους στόχους στο παρελθόν και να καταλαβαίνουν το νόημα του να προσεγγίζεις καταναλωτές και να κλείνεις συμφωνίες!

Παρέχονται πακέτα αποδοχών βασισμένα σε στόχους και μπόνους, δωρεάν πιστοποιήσεις για τις τεχνικές που τους παρέχονται στην εκπαίδευση οι οποίες είναι πιστοποιημένες από ινστιτούτα στη Κύπρο και στο εξωτερικό, καθημερινή εκπαίδευση από τους καλύτερους στο τμήμα Πωλήσεων και δυνατότητα εξέλιξης και ανέλιξης.

Όσοι πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια να στέλνουν βιογραφικά στο backoffice19@gmail.com με κωδικό ΣΤΠ101

(AD-H-8/100)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA