AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Μόνιμες (4) Θέσεις σε Κυπριακή Επιχείρηση – Παραδίδονται αρχικά σεμινάρια εκπαιδευτικού ύφους

Μόνιμες (4) Θέσεις σε Κυπριακή Επιχείρηση – Παραδίδονται αρχικά σεμινάρια εκπαιδευτικού ύφους – Λεμεσός, Λάρνακα και Πάφος

Κυπριακή Επιχείρηση με συμβουλευτικό χαρακτήρα, για λόγους ανάπτυξης, αναζητά 4 νεαρά άτομα. Πρόκειται για την αντιπροσώπευση των δύο συνεργασιών της με pject από την Κυπριακή και Διεθνή αγορά. Με βάση τις συμβουλευτικές της καμπάνιες, οι υποψήφιοι θα ενσωματωθούν με εκπαίδευση ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο σύστημα της επιχείρησης. Η ταχύρυθμη εκπαίδευση δίνει την δυνατότητα για την απόκτηση και των ανάλογων certificates στους τομείς μάρκετινγκ, HR και Management. Οι αμοιβές συνεργασίας ανέρχονται έως και τα 1600 € και τα εταιρικά μπόνους από 300€ σε μηνιαία βάση, το ωράριο είναι ευέλικτο σε καθημερινή βάση και η απασχόληση είναι πλήρης.

Τα επιθυμητά χαρακτηριστικά που θα αξιολογηθούν από το τμήμα διοίκησης είναι απλά χαρακτηριστικά όπως η συνέπεια και η ομαδικότητα με το υπόλοιπο ανθρώπινο δυναμικό και τα σωστά works ethics.

Με βάση του ελληνόφωνου πελατολογίου, ο υποψήφιος πρέπει να είναι Κυπριακής ή Ελληνικής υπηκοότητας, άμεσα διαθέσιμος για πλήρη απασχόληση και μόνιμος κάτοικος Λεμεσού.

Η αγγελία θα μείνει διαθέσιμη μέχρι και την κάλυψη των θέσεων.

Η επιλογή θα γίνει μέσω των βιογραφικών στο hr.businessemails@gmail.com

(AD-RR-3/100)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA