AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Δεκέμβριος 2019 – Πρόγραμμα Απόκτησης Εμπειρίας  για Φοιτητές, Σπουδαστές &Απόφοιτους (10 θέσεις) – (Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση, Ικανοποιητικές Αμοιβές)

Δεκέμβριος 2019 – Πρόγραμμα Απόκτησης Εμπειρίας  για Φοιτητές, Σπουδαστές &Απόφοιτους (10 θέσεις) – (Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση, Ικανοποιητικές Αμοιβές) – Λευκωσία

Ο Οργανισμός μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχτεί την έναρξη του προγράμματος «Απόκτησης Εμπειρίας – Κτίσιμο Καριέρας».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Οργανισμού μας δίνει την εύκαιρα σε 10 φοιτητές να στελεχώσουν τα τμήματα «Εξυπηρέτησης Πελατών» «Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων»  ως εκπαιδευόμενοι.

Η Εκπαίδευση γίνεται σε καθημερινή βάση και έχει ως κύριο σκοπό την εκπαίδευση φοιτητών αλλά και την απόκτηση εμπειρίας σε ένα από τους πιο πολυβραβευμένους Οργανισμούς στην Κύπρο.

Ο οργανισμός μας θα δώσει την ευκαιρία σε 2 φοιτητές οι οποίοι θα δείξουν τον μεγαλύτερο ζήλο και πάθος για το αντικείμενο, μετά το τέλος της πρακτικής τους άσκησης να συνεχίσουν στην Εταιρεία μας στην Λευκωσία στελεχώνοντας το τμήμα σε μόνιμες θέσεις.

Ο Οργανισμός μας προσφέρει εξαιρετικό περιβάλλον, νεανικό κλήμα αλλά και ικανοποιητικές αμοιβές.

Λόγω αυξημένου όγκου αιτήσεων παρακαλούνται οι φοιτητές να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο studentopportunitycyorg@gmail.com μέχρι 13 Δεκεμβρίου 2019

(AD-P-150)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA