AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

ΚΥΠΕ: 2 Θέσεις Εργασίας

Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ): 2 Θέσεις Εργασίας – Λευκωσία

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση δύο (2) κενών θέσεων Βοηθού Αρχισυντάκτη στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) (θέση Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής ), εγκεκριμένη μισθοδοτική κλίμακα Α11 (επεκτεινόμενη κατά δύο προσαυξήσεις) 40.525 – 56.915 ευρώ.

Περισσότερα εδώ

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ:

(α) Προΐσταται των μελών συντακτικής ομάδας και άλλου προσωπικού και προγραμματίζει, οργανώνει, κατανέμει και ελέγχει την εργασία τους.

(β) Παρακολουθεί την κυπριακή και διεθνή επικαιρότητα, αναζητεί και συγκεντρώνει ειδησεογραφικά στοιχεία, πληροφορίες και άλλο υλικό, αξιολογεί το υλικό αυτό και συντάσσει ειδήσεις, ανταποκρίσεις, ρεπορτάζ και αναλύσεις.

(γ) Καλύπτει ειδησεογραφικά διάφορα γεγονότα και εκδηλώσεις στην Κύπρο ή/και στο εξωτερικό και συντάσσει σχετικές ειδήσεις, ανταποκρίσεις, ρεπορτάζ και αναλύσεις.

(δ) Παίρνει συνεντεύξεις από προσωπικότητες και καλύπτει δημοσιογραφικές διασκέψεις στην Κύπρο ή/και στο εξωτερικό.

(ε) Μεταφράζει ειδήσεις, ανταποκρίσεις, ρεπορτάζ και αναλύσεις.

(στ) Γράφει κείμενα για έντυπα και άλλες εκδόσεις του ΚΥΠΕ.

(ζ) Για την εκτέλεση των καθηκόντων του, ο υπάλληλος χρησιμοποιεί τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό.

(η) Συνδυάζει κείμενο με φωτογραφία, γραφική παράσταση και άλλα παρόμοια στοιχεία που ενισχύουν την ειδησεογραφία, αναλαμβάνει ή/και επιμελείται μοντάζ ήχου ή/και εικόνας δημοσιογραφικού υλικού ή/και εκφώνησης ειδήσεων, ανταποκρίσεων, ρεπορτάζ και αναλύσεων.

(θ) Βοηθά τον Αρχισυντάκτη στην άσκηση των καθηκόντων του και τον αναπληρώνει στην απουσία του, κατόπιν σχετικής ανάθεσης.

(ι) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα συναφή καθήκοντα του ανατεθούν.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 13:00 της Παρασκευής, 29 Νοεμβρίου 2019, στη διεύθυνση: Λεωφ. Ακαδημίας 21, Κτίριο ΚΕΜΑ, 3ος όροφος, 2107 Αγλαντζιά, Λευκωσία και θα παραδίδονται στην κα Έλενα Παπαμιλτιάδη.

Περισσότερα εδώ

 

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA