AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Sales and Marketing Position ( First – Entry level )

Sales and Marketing Position ( First – Entry level ) – Λεμεσός, Πάφος και Λάρνακα

Σημαντικό προσόν για μια εταιρία είναι να αναγνωρίζει την προσπάθεια και την ανάγκη της νεολαίας για να εργαστεί ακόμη και χωρίς εμπειρία.

Στην εταιρεία μας παρέχουμε στους φιλόδοξους νέους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να αποκτήσουν εμπειρία και να εξελιχθούν μέσω του εταιρικού μας συστήματος. Προσφέροντας, σίγουρα, τον απαραίτητο επαγγελματικό προσανατολισμό.

Προκειμένου να προωθήσουμε την ανάπτυξή μας δημιουργούμε νέες θέσεις στα τμήματα Marketing & Sales και αναζητούμε τους καλύτερους νέους ανθρώπους για να ενταχθούν στο πιο φιλόδοξο τμήμα της εταιρίας μας.

Επιλέγουμε να έχουμε συνεργασία με ομαδικά άτομα που να ξεχωρίζουν στο κομμάτι της οργάνωσης και της επικοινωνίας.
Σημαντική προϋπόθεση για το αρμόδιο τμήμα είναι η άμεση διαθεσιμότητα, χωρίς λοιπές υποχρεώσεις (σχολείο, άλλη εργασία).

Θέλοντας, λοιπόν, να ξεχωρίζουμε σαν εταιρία, παρέχουμε σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό μας –  ανεξάρτητα από το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται –  ένα ανταγωνιστικά υψηλό πακέτο αμοιβών,  πλήρη ικανότητα κατάρτισης και πιστοποίησης για κάθε ολοκλήρωση επιπέδου και την προοπτική καριέρας και ευκαιρίες για ηγετική ανάπτυξη σε ένα νεανικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Αποστέλλοντας σήμερα την ηλεκτρονική σου αίτηση (βιογραφικό) στο resumesvacancies3@gmail.com θα έχεις το πλεονέκτημα για μια θέση προτεραιότητας.

(AD-R-96)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA