AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητείται Παραλήπτης

Pandora Bakeries: Ζητείται Παραλήπτης – Λευκωσία

Θα θέλαμε να προσλάβουμε για τη θέση του/της παραλήπτη για τα καταστήματα μας στη Λευκωσία, για μόνιμη και πλήρη απασχόληση.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

 • Παραλαβές προϊόντων από προμηθευτές
 • Τακτοποίηση και ταξινόμηση αποθήκης
 • Ανατροφοδότηση ψυγείου και χώρων πώλησης καταστήματος
 • Να διατηρεί όλους τους εξωτερικούς χώρους του καταστήματος καθαρούς

ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  • Έμφαση στη λεπτομέρεια
  • Καλή χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών

ΠΑΡΟΧΕΣ

Στους κατάλληλος υποψηφίους προσφέρεται:

 • Ελκυστικό πακέτο απολαβών
 • Μόνιμη και ολόχρονη σταθερή απασχόληση.
 • Ετήσια άδεια μετ’ απολαβών.

Λόγω του μεγάλου αριθμού βιογραφικών που λαμβάνονται, μόνο οι επιτυχής υποψήφιοι θα ενημερώνονται.

Όσοι ενδιαφέρονται για την πιο πάνω θέση εργασίας, παρακαλούνται όπως αποστείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο careers@pandorabakeries.com

Τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε  από εσάς σ’ αυτό το στάδιο,  θα χρησιμοποιούνται για το σκοπό της επεξεργασίας της αίτησής σας για τη θέση για την οποία υποβάλατε αίτηση και για την επικοινωνία μαζί σας σε σχέση με οποιεσδήποτε απαραίτητες συνεντεύξεις. Επιπλέον, σε περίπτωση που η αίτησή σας δεν είναι επιτυχής, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για 7 μήνες, με σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν μελλοντικές κενές θέσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των 7 μηνών. Μετά την παρέλευση της περιόδου των 7 μηνών, θα διαγράψουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν σε οποιαδήποτε στιγμή αλλάξετε γνώμη και θέλετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για τους σκοπούς που εξηγούνται παραπάνω, ενημερώστε μας και θα διαγράψουμε όλα τα δεδομένα σας. Ωστόσο, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι σε περίπτωση που επιλέξετε να μας ενημερώσετε να διακόψουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας κατά την αξιολόγηση της αίτησής σας, δεν θα είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε περαιτέρω την αίτηση εργασίας σας για σκοπούς πρόσληψης.

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε την ‘Ειδοποίηση περί απορρήτου σε σχέση με τους αιτητές για εργοδότηση’ στο site μας, στο www.pandorabakeries.com/careersprivacystatement, είτε να επικοινωνήσετε με τον DataProtectionOfficer στο 22466066 ή με email στο dpo@pandorabakeries.com.

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA

 

Please follow and like us:
fb-share-icon
Tweet 20
RSS