AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου: Θέσεις εργασίας

Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου: Θέσεις εργασίας – Λευκωσία

Κενές θέσεις λειτουργών στην Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ)

Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (AAEK) δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση δύο θέσεων λειτουργών. (Θέση Πρώτου Διορισμού). Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην Προκήρυξη των θέσεων.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο έντυπο «Αίτηση για πρόσληψη προσωπικού».

Οι αιτήσεις μπορούν να συμπληρωθούν και να αποσταλούν με τους ακόλουθους τρόπους: α) ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΑΑΕΚ (www.naac.org.cy). Ο αιτητής συμπληρώνει τα πεδία της αίτησης και την καταχωρεί στο σύστημα. Για την επιτυχή υποβολή της αίτησης πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα υποχρεωτικά πεδία, προκειμένου αυτή να γίνει αποδεκτή. ή β) Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν με το χέρι στα Κεντρικά Γραφεία της Αρχής, στη διεύθυνση Ιωσήφ Χατζηιωσήφ 35 και Ανδρέα Αβρααμίδη, 1ος όροφος, 2028 Στρόβολος, Λευκωσία  ή γ) οι αιτήσεις να αποστέλλονται μέσω του ταχυδρομείου με διπλοσυστημένη επιστολή στον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου στη προαναφερόμενη διεύθυνση της Αρχής.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή  9 Ιουλίου 2021, μέχρι τις 13.00μμ.

Ταχυδρομικώς με σφραγίδα ημερομηνίας 9 Ιουλίου 2021.

Άτομα που λόγω της αναπηρίας τους συναντούν δυσκολίες και δεν μπορούν άλλως πως να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση μπορούν, εάν το επιθυμούν, να απευθύνονται για βοήθεια στο τηλέφωνο 22442920 μεταξύ των ωρών 08.00πμ-15.30μμ.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΑΑΕΚ, τηλ. 22442920 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (08.00πμ-15.30μμ)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA