AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητούνται Αρχιτέκτονες

Kythreotis Architects: Ζητούνται Αρχιτέκτονες – Λευκωσία

Αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα τη Λευκωσία αναζητεί αρχιτέκτονες για πλήρη απασχόληση.

Τίτλος θέσης:

Αρχιτέκτονας

Απαιτούμενα προσόντα και εμπειρία:

• ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α

Αρχιτέκτονας χωρίς εμπειρία, πρόσφατος απόφοιτος πανεπιστημίου, ο οποίος να είναι εγγεγραμμένος στο ΕΤΕΚ και να μπορεί να ενταχθεί στα προγράμματα απασχόλησης της ΑΝΑΔ, ή του ΕΤΕΚ.

• ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β

Αρχιτέκτονας με εμπειρία μεταξύ 2 – 5 χρόνων, ο οποίος να είναι εγγεγραμμένος στο ΕΤΕΚ, να έχει καλή γνώση στη χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων και στη διεκπεραίωση μελετών εφαρμογής.

• ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ

Αρχιτέκτονας με εμπειρία 5 χρόνων και άνω, ο οποίος να είναι εγγεγραμμένος στο ΕΤΕΚ, να έχει αρίστη γνώση στη χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων, γνώση των Πολεοδομικών Κανονισμών και εμπειρία στη διεκπεραίωση μελετών εφαρμογής.

• ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ

Αρχιτέκτονας με εμπειρία 10 χρόνων και άνω, ο οποίος να είναι εγγεγραμμένος στο ΕΤΕΚ, να έχει αρίστη γνώση των Πολεοδομικών Κανονισμών (τοπικά σχέδια κ.λπ.) και των Οικοδομικών Συμβολαίων και να είναι έμπειρος στη χρήση αρχιτεκτονικών σχεδιαστικών προγραμμάτων, στη διεκπεραίωση μελετών εφαρμογής και στη διαχείριση έργων κατά τη διάρκεια της κατασκευής τους.

Υποβολή αιτήσεων:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα και δείγμα της δουλείας τους σε ηλεκτρονική μορφή (pdf), αναφέροντας την κατηγορία ενδιαφέροντος τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@kythreotisarchitects.com.cy  με τίτλο:”ANERGOSJOBS.COM”

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA