AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητείται Brand Ambassador

Ζητείται Brand Ambassador – Λευκωσία

Είσαι ενθουσιώδης επαγγελματίας έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου;

Τα καθήκοντα σου θα αφορούν την αναγνώριση και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και την παροχή των βέλτιστων λύσεων. Επιπλέον, θα αναλαμβάνεις έρευνα αγοράς, ανάλυση ανταγωνισμού και παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες.

Ως ιδανικός/ή υποψήφιος/α για την θέση θα πρέπει να έχεις καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας, να έχεις ευχέρεια στην επικοινωνία, να είσαι οργανωτικός/ή και συνεπείς και να κατέχεις την ικανότητα επίτευξης στόχων.

Προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν, αλλά δεν είναι απαραίτητη, καθώς προσφέρουμε σύστημα ανάπτυξης τριών σταδίων, κατά το οποίο τα νέα στελέχη εκπαιδεύονται στις πωλήσεις, στο marketing και στην διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.

Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να χτίσουν την καριέρα τους σε ένα ελκυστικό και δυναμικό περιβάλλον, κερδίζοντας ανταγωνιστικές αμοιβές με bonus επίτευξης εταιρικών στόχων. Καθ’ όλη την διάρκεια της απασχόλησης τους θα βρίσκονται πλάι στα καλύτερα στελέχη του κλάδου, λαμβάνοντας υποστήριξη και μαθαίνοντας από αυτούς.

Εάν είσαι έτοιμος/η για το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, στείλε το βιογραφικό σου άμεσα στο: hrprocesscy@gmail.com

Αιτήσεις μέχρι: 25 Απριλίου 2023

*Μετά την συλλογή και αξιολόγηση όλων των βιογραφικών σημειωμάτων, λόγω αναμενόμενου όγκου βιογραφικών θα επικοινωνήσουμε μόνο με τους υποψήφιους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης.

(AD-PP-135)